avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate georgiu40

Activitate georgiu40

Răspuns la discuția HARTUIRE
De cate ori din meniul telefonul i-am introdus numerele la restrictionare,apelurile au cotinuat(banuiesc de pe aceleasi numere)darcu identitate ascunsa si nici un telefon nu poate bloca apelurile fara identitate.
Discuție HARTUIRE
Buna ziua!
De mai bine de o luna caut un raspuns la o problem de familie si nu reusesc sa il gasesc nicaieri.
Pe scurt problema este urmatoarea: -incepand din a doua jumatate a lunii noiembrie 2008,un fost prieten(de acum 21 de ani) al sotiei a reusit cu ajutorul unor tertipuri sa ii afle numarul de telefon.De atunci a inceput calvarul familiei nostre.
Cand a aflat numarul,sub pretextul ca doreste la venirea in tara(era la munca in Italia) sa ii confectionez doua porti metalice a dat primele telefoane.Din data de 3.12.2008,zi in care am implinit 20 de ani de casnicie ,au inceput sa curga sms-uri,beep-uri si telefoane la ore "foarte matinale" 22-04.Cu toate ca sotia a discutat cu el(crezand ca numai asa poate intelege) atat la telefon,cat si in particular,de atunci si pana astazi am primit peste 100(o suta)de sms+beep+telefoane.Pe data de 05.01.2008 am fost la politie sa caut o rezolvare a acestei probleme.Datorita faptului ca nu a facut amenintari,cei de la politie mi-au sugerat ca singara solutie este ca sotia sa renunte la numarul pe care il are(lucru pe care cu toete rugamintale mele sotia nu il accepta).Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat care poate va duce la rezolvarea acestei probleme(el ne-a spus si verbal si scris ca nu va renunta cat va trai la ea si implicit la aceasta teroare,petru noi psihica).Va multumesc anticipat!