Va multumesc foarte foarte mult pentru disponibilitatea Dvs., iata cum buna-vointa Dvs. strabate 5000 km. ce ne despart!
Inca odata, mii de multumiri!
Repun datele mele, pentru siguranta: Marian Gabreanu, 15.11.1967, sector1, Bucuresti, ultimul domiciliu in Ro - B-dul Bucurestii Noi 15, Sect. 1.
Va astept raspunsul, multumindu-va din nou, anticipat.
Att., Marian Gabreanu si júia Simões, Mirandela, Portugal.
Doamna Pinte,
Va multumesc pentru timpul sacordat si informatiile oferite. Mi-au fost de mare ajutor.
Eu sunt casatorit aici in Portugalia, cu o cetateana portugheza, avem o fetita de 2 ani, si situatia noastra financiara nu este prea stralucita, in special datorita crizei prin care toata Europa traverseaza actualmente.
in nefericire nu am numarul dosarului de pensie, inca, dar pot sa va spun ca sunt pensionat pe caz de invalidade gradul 2 (lipsa un plaman si paralizie brat stang, cu paralizie plex brahial).
Inainte sa fiu afectat de aceasta situatie, totalizasem 7 ani de munca.
In aceasta situatie, credeti ca mi-ati putea confirma, din experienta Dvs., ca valoarea medie a pensiei este de aprox. 680 lei RON...
Imi aduc aminte ca primeam pensia, in 2 parti: pensia de invalidade+pensia pentru cei 7 ani de munca.
Va multumesc anticipat,
Al Dvs. Marian Gabreanu, Mirandela, Portugal.
Buna Ziua,
Sunt un utilizador nou, si am nevoie de ajutorul dvs. intr-o problema:
sunt un roman emigrat inm Portugalia de 10 ani, si de peste 15 ani sunt pensionat medical pe caz de invalidadfe gradul 2.
Am lasat in Romania o procura pentru ridicarea pensiei, procura prin care inputernicesc o ruda sa imi incaseze pensia.
Din nefericire, in ultimii ani persoana in cauza nu-mi mai trimite nici un talon pentru ca eu sa stiu valoarea pensiei ce o primesc, si la repetatele mele cereri de a sti valoarea actuala a pensiei ce o primesc, raspunsul (cand vine...) e evaziv...
In prezent nu am control asupra acestei informatii (situatie ce dureaza de 5 ani) si am nevoie sa stiu daca cineva imi poate spune CARE ESTE VALOAREA MEDIE a unei pensii de invalidade de gradul doi, in conditiile in care am 7 ani de desconturi (am lucrat 7 ani inainte ca un accident sa ma aduca in starea de invalidade).
De asemenea, cineva mi-ar putea spune daca o pensie din Romania poate fi transferata intr-o alta tara din UE (Portugalia)
Multumesc anticipat pentru atentia Dvs.