avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca Brumusescu

Activitate Raluca Brumusescu

Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
Nu se cunoaste de la intrarea in scoala unde anume vor fi posturile. Nu se stie decat nr de locuri, cate la instante, cate la parchete... unde anume.... pauza. Deci, s-ar putea sa nu te avantajeze deloc sau din contra, depinde ce orase vor fi si ce medie ai.
Din cate stiu, transferurile de la o instanta la alta merg foarte greu.

Daca sunt decat 63 de locuri anul asta..... va fi urat.... pt ca sunt foarte putine....
Nu stiu de ce scot atat de putine locuri la concurs, cand mereu se dau examene direct pe posturi.... e un mare semn de intrebare aici..... iar examenul direct pe post.... no comment ... dar poate vor sa mai organizeze un examen in toamna si asta e doar o urgenta de completare a personalului. Cine stie? Sunt plini de surprize!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Corect! Nr de locuri se stabileste in functie de necesitati, dar de catre CSM. Oricum, nu poate fluctua prea mult.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Din cate stiu nr locurilor trebuie aprobat de CSM in fiecare an. Gresesc?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
geanina n a scris:

aliasniko a scris:

geanina pe ce loc ai fost anul trecut inainte si dupa contestatie?ti-au scazut vreo nota dupa contestatie?multumesc anticipat pt raspuns,eu sunt pe 128


anul trecut am fost 121 in tabel, dar ptr ca toti trei de pe ultimul loc am fost cu aceasi medie s-a departajat in fct de pp, unde am avut nota cea mai mare, 9.40. Asa ca eram nr. 119, deci penultima.. Am avut initial 8.69, in urma contestatiilor am urcat la 8.73 parca, dar s-a intrat cu 8.77, deci au intrat mult mai multi in urma mea


Sa aveti mai multa bafta anul acesta!!!
Eu am picat! Again! #-o Procedura penala ma face poster :O Cred ca imbatranesc :)), am terminat facultatea in 2005.
Nu-mi place in pielea mea, dar nici in a voastra..... inca o saptamana de stres. Oricum, bafta!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Nu inteleg cum s-a corectat la proc penala. Am luat mai putin cu 1,20 puncte fata de cat calculasem eu si am calculat nota minima, iar la OJ am luat mai mult decat ma asteptam :O
A mai depus cineva contestatii anii trecuti? Cer pur si simplu recorectarea lucrarii, avand in vedere ca nu stiu unde m-au depunctat?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Greselile gramaticale si de scriere sunt taxate la examen. Citind forumul am observat ca sunt persoane care nu stiu cand sa foloseasca "ii" sau "iii" sau sa faca acordul subiectului cu predicatul.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Pe data de 21 cand m-am inscris eu in Arges eram a 12-a pe lista. Pana luni 31 martie..... nu se stie... Argesenii sunt foarte activi si hotarati pe SNG :clapping:
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Legile de la organizare judiciara de pe net sunt bune?
Eu de acolo le-am luat. Si Codul de proc penala la fel. Desi apare ca e la zi , tot apare "Curtea Suprema de Justitie" in loc de Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Din gura in gura sau "telefonul fara fir" am auzit ca cel putin o parte din locurile de la SNG se cumpara sau se rezerva.
Este adevarat? A auzit cineva ceva despre acest lucru?