avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate tinkerbell

Activitate tinkerbell

Tata s-a recasatorit , dar nu mai are alti copii. alte averi...a avut o afacere care a cam dat faliment. alte averi nu stiu.. cu sanatatea nu sunt probleme.
totusi, nu se poate face un act notarial prin care el renunta la dreptul de coproprietar in favoarea mea? sau daca totusi este nevoie de partaj, pot spune amandoi parintii ca apartamentul ramane mie si fratelui? se poate rezolva pe calea asta?
parintii mei au divortat in urma cu 9 ani si nu s-a facut nici un partaj. eu , impreuna cu fratele meu, am ramas in grija mamei , apartamentul ramanandu-ne nou, chiar daca in actul de proprietate este trecut si tata. invoiala dintre parinti a fost ca, o data cu majoratul meu si al fratelui, apartamentul sa fie trecut pe numele nostru . au mai trecut ceva ani de atunci si promisiunea respectiva nu s-a realizat. acum, tata vrea sa-mi lase partea lui de apartament mie, prin donatie. se poate face asa ceva? sa faca act de donatie doar pe partea lui de apartament? exista alta cale mai simpla si mai putin costisitoare? o cale care nu poate fi atacata in instanta?