in primul rand salutari tuturor,sunt nou pe acest forum.sunt absolvent de drept in Iasi,nascut in Suceava momentan stabilit in Tg Mures.din posturile citite pana acum mi-a atras atentia o problema care ma intereseaza in mod expres:anul acesta doresc sa dau examen in barou,probabil in Bucuresti.,si am o nelamurire asupra unei probleme discutata pe acest forum,insa o sa intreb la obiect:daca dau in 2009 in barou,si intru,eu am contract de munca,am un job care nu are nici o legatura cu domeniul juridic,am timp doi ani pana sa ma inscriu in barou(indrumator platit taxa etc),TIMP IN CARE EU POT IN CONTINUARE SA LUCREZ LA JOB-UL RESPECTIV IN PARALEL CU CAUTAREA UNUI INDRUMATOR STRANS BANI DE TAXA,SAU IN 2 LUNI SUNT OBLIGAT SA RENUNT LA JOBUL ACTUAL SI PANA IMI GASESC INDRUMATOR RAMAN IN AER? eu as vrea sa dau in barou si dupa ce intru sa mai raman la jobul actual si in paralel sa merg la interviuri iar in momentul cand imi gasesc un indrumator/firma de avocatura in bucuresti abia atunci sa renunt la cel actual,iar daca AM un ragaz de doi ani pentru asta ar fi super. MULTUMESC ANTICIPAT si succes tuturor.
PS:imi cer scuze daca sunt off-topic,insa faptul ca aici am mai gasit subiectul in discutie am considerat cel mai eficient sa intreb aici.