avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters76697

Activitate ContSters76697

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
monamo a scris:

Salut, am o nelamurire,va rog luminati-ma: in grila cu femeia care a furat mai multe bijuterii din argint pe care ulterior le-a topit..., de ce e corect furt si nu furt+distrugere? Are legatura cu faptul ca nu se pomeneste nimic de vreo plangere prealabila? sau imi scapa mie ceva...grav...:)

de la mom imposedarii e bunul ei.
ducu_gavril a scris:

ionel... nu sunt foarte bun la matematica, dar formula folosita de tine in tabel nu cred ca e cea corecta... imi cer scuze anticipat daca gresesc!

Am gresit :( am sters o coloana. proportiile corecte sunt 52,5. 22,5. 25.
continuati tabelul ca e gata bateria.

[ link extern ]
il fac eu, dar nu stiu daca il termin. nu mai am baterie. s-a cam rasturnat ierarhia. cam 30 din primii 200 ies afara.
Sper ca nu am multe greseli :)) pt. multumiri...astept pana la INM. Parca auzeam ceva despre niste lazi... :))
Bafta!

[ link extern ]
isis23 a scris:

ionel_ududec a scris:

july24 a scris:

Confirm si eu cu 77. Poate e vreunul printre voi care va putea face un tabel ca cei de anul trecut ca sa stim la final castigatorii, mai repede decat se afiseaza pe site.
Spor la rationament.

ce oferta imi faceti pt un tabel ? :))

Recunostinta noastra vesnica si o lada de bere ? Sau mai trebuie sa ridic miza ?;)

si o invitatie la petrecerea de deschidere :D
july24 a scris:

Confirm si eu cu 77. Poate e vreunul printre voi care va putea face un tabel ca cei de anul trecut ca sa stim la final castigatorii, mai repede decat se afiseaza pe site.
Spor la rationament.

ce oferta imi faceti pt un tabel ? :))
Felicitari tuturor! Fiti zen :))
gheisha87 a scris:

@ionel_ududec...am vazut ca anul trecut ziceai ceva de 500 de admisi :)) deci anul asta zici ca sunt 400?? inseamana ca o sa fie cu 50 mai putini :)...totusi era bine de facut un clasament, anul asta cei care urmaresc discutia sunt mai putini ca data trecuta.dar totusi putem incerca un clasament sa ne facem o idee :)

vor fi 400 garantat. daca nu era limitarea la 400 pariam pe mai multi :))
mariana_en a scris:

eu la exemplul tau as zice tentativa de omor (intentie indirecta) + omor deosebit de grav :)
alt exemplu?...
sincer, la 250 eu ma gandesc mai degraba la functionarul care urla la tine la ghiseu, eventual la nea politaiul care-ti da cateva la coaste

scuze, trebuie sa fug
spor la antrenamente..parca pe 9 e runda a doua..

na, pe primul l-a atins usor cu oglinda, ca asa a vrut si a prevazut :)) sa elimini dubiile de tentativa.