Buna,
Recent am luat in chirie si eu un apartament toate au fost bune si frumoase pin la semnarea contractului, si au vazut primii bani.
Dupa aceea au inceput sa vb f urit cu mine atit ce care zice ca e imputernicit de proprietar sa administreze apartamentul, cica nu e al lor, dar eu cred ca este si mint.
Mereu mi se adreseaza sub forma de amenintare, azi de exemplu am fost amenitata ca daca nu platesc cheltuielile care nici macar nu sunt afisate pe luna decembrie ei ma dau afara, si desi sunt mai mici ca virsta decit mine iar eu am si trei copii pur si simplu nu respecta omul.
Si eu am dat o garsoniera in chirie insa comunic si sunt intelegatoare cu chiriasii mei si cred ca asa ar trebui sa fie si altii cu mine.
Dar se pare ca ei au impresia ca daca au aceste apartamente cei care sunt chiriasi sunt slugile lor.
Ce parere aveti despre asta si ce ma sfatuiti sa fac sa mai suport aceasta situatie sau sa imi vad de drum.
Sincer din punct de vedere psihologic eu consider aceasta atitudine a lor drept o hartuire morala si psihica.
Vreau sfatul uni avocat in masura sa spuna daca pot sa ii dau si in judecata pentru asta deoarece eu consider ca e un comportament abuziv din punct de vedere moral.