avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Activitate diaconuaaa

Activitate diaconuaaa

Actul de adjudecare poate fi contestat in termen de 30 de zile precum ati spus si dvs dar doar potrivit dispozitiilor art. 854 din noul cod de procedura civila si nu asa cum s-a afirmat aici in termen de 15 zile . De retinut ca termenul 30 de zile curge de la data cand acesta este inscris provioriu in crtea funciara .
Răspuns la discuția caut avocat
Daca mai este de actualitate solicitarea dvs , Sunt avocat in Baroul Bucuresti, iar cabinetul nostru se se ocupa cu solutionarea dosarelor/litigiilor in instantele de judecata potrivit stadiilor acestora . Avem specialisti / colegi care se descurca suficient de bine cu limba italiana . Da, ne putem deplaasa si la Cluj cu toate ca suntem din Bucuresti . Descrierea operatiunilor pe care le efectuam sint ; Ne ocupam de Infiintari societati comerciale - firme
- Gazduire, stabilire temporara a sediului social
- Asistenta si reprezentare juridica in cauze comerciale,fiscale contencios administrativ, privind dreptul familiei, privind dreptul muncii, civile (anulari de acte juridice, tranzactii, ordonante presedintiale, partaje, redactare de contracte, etc.), funciare(actiuni pe legea nr. 18/1991, legea nr. 1/2000, legea nr. 247/2006, revendicari, actiuni posesorii, apararea dreptului de proprietate,uzucapiune, etc. in Bucuresti , Prahva, Dambovita, Giurgiu ..... etc .
- Reprezentarea cetatenilor romani cu domiciliul sau rezidenta in strainatate in fata instantelor din Romania - Avocat Diaspora(divort, incredinare minori, apostilare acte, etc).
- Redactare de acte juridice, atestare a identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare.
- Asistenta si reprezentare juridica .
Datele noastrede contact sunt ; Cabinet de Avocat Diaconu Augustin tel ; 0744258877 sau av_diaconu_augustin@yahoo.com