avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate Pushy

Activitate Pushy

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Sa_facem_ceva a scris:

A GASIT CAREVA PE SITE-UL UNBR DECIZIA DE VALIDARE A EXAMENULUI? DACA DA, IL ROG SA-MI DEA UN LINK.

ti-am trimis mesaj privat
am vazut si eu stirea
pe scroll, daca urmaresti acum emisiunea lui Badea, o sa citesti despre aceasta stire
pe site nu scrie nimic
de sambata seara tot trimit mail-uri la televiziuni si ziare, dar nimeni nu a scris nimic pana nu au fost azi chemati la unbr.

nu ne crede nimeni daca suntem putini cei care trimitem!

insistati si voi!

la fiecare televiziune exista contact sau trimite stirea! la fel si la ziare!

pro tv, national tv, realitatea tv, antena 1, antena 3, jurnalul national, catavencu, ziare regionale care sunt mai preocupate de ce se intampla pe la barouri - cel putin la cluj
nu suntem nici excitati nici nu aruncam cu pietre!!!

doar ca au fost prea multe erori materiale... trei liste, dintre care si un centralizator cu procentele de promovabilitate calculate gresit!!!

totusi inainte de a dezinforma o mie de candidati totusi ar trebui verificat ce publica pe site!
distinsii domni de la UNBR si-au dat seama ca au validat pe acel domn cu 5,50 la organizare si au scos de pe site fisierele care atestatu aceasta neregularitate.
Au scris ca este respins, insa pe TABEL CALCUL PROCENT DE PROMOVABILITATE LA SUBCOMISII la Dolj au lasat acelasi numar de 5 admisi in urma contestatiilor, desi daca domnul este respins raman doar 4.
numerele lor nu coincid pe toate cele 3 liste afisate de dansii...
daca asa au fost corectate si lucrarile si prima data si la contestatii cine imi garanteaza mie ca eu sunt picata cu media 7,21 deoarece la organizarea am luat doar 5,75?
poate este tot o eroare materiala si de fapt am luat nota 6,75 si sunt admisa!!!!!!!!
lejeritatea cu care dansi au tratat aceste contestatii mi se pare bataie de joc
eu doresc sa imi vad lucrarile!!!

sa speram ca cei de la bucuresti au reusit sa afle mai multe la dansii
Buna

Eu deja am trimis cateva mail-uri la televiziuni si mass media

Este batator la ochi ce se intampla
Am picat in urma contestatiilor cu notele: 9,50, 6,75, 6,00, 8,05 si 5,75, media 7,21
In acelasi timp a fost validat un domn din Dolj la numarul de ordine 62 de pe lista de validare a UNBR Ciobanu Ghe. Alexandru-Mihai cu notele urmatoare: 6,75, 8,50, 9,45, 8,60 si minunatul 5,50 , media 7,76.

Mi se pare strigator la cer ca domnul sa fie validat pentru o nota de 5,50, iar eu la aceeasi materie picata cu nota 5,75.

Cu toate ca in regulament spune clar: Art. 23. - (1) Lista cuprinzând rezultatele finale ale examenului se publică simultan pe website-ul Baroului şi prin afişare la sediul Baroului (Centrul de evaluare).
(2) Pentru primirea în profesia de avocat candidatul trebuie să obţină nota stabilită conform art. 22, de cel puţin 7 (şapte), cu condiţia ca la fiecare probă scrisă nota obţinută să fie de minimum 6 (şase).

Tot regulamentul spune ca: Art. 21. - (1) Candidaţii pot contesta nota obţinută la probele scrise. Contestaţia se depune la Barou în termen de 48 de ore de la afişare. Contestaţiile se pot înregistra şi prin fax.
(2) Contestaţiile se soluţionează de către Comisia de contestaţii în termen de 3 zile de la expirarea termenului prevăzut la alin. (1).

Termenul de depunere a contestatiilor la Baroul Cluj a fost: Contestatiile se vor inregistra la secretariatul Baroului Cluj din Cluj-Napoca, Str.Pavel.Rosca Nr.4 Ap.15, sau pe fax la numarul 0264430269 (purtand semnatura candidatului), pana cel mai tarziu la data de 18 septembrie 2009, orele 19,00.

Numai noi candidatii acestui examen trebuie sa respectam regulamentul iar domnii de la UNBR nu!!!!

Va propun sa bombardam media din Romania cu mail-uri despore ceea ce s-a intamplat la acest examen acum la o zi dupa rezultatele finale cand inca nu este prea tarziu...

Poate poate vom reusi sa schimbam ceva....

Maine intentionez sa merg si eu la Baroul Cluj sa aflu ce se intampla pentru ca este o bataie de joc....

Ca sa nu mai spun ca notele de la subcomisia Cluj la probele de proceduri si organizare au fost cu 2 si trei puncte mai mici inainte de contestatii ca dupa....

Propunerea mea: pana maine trimiteti si voi mail-uri redactiilor de stiri de la televiziuni si la ziarele din toata tara .
De obicei daca au mai multe sesizari si ei cerceteaza scandalul.
Impreuna suntem mai puternici.
....Si acum avem ocazia sa demonstram ca avem stofa de avocati aparatori ai drepturilor omului incepand cu noi insine!

Astept alte pareri si sugestii pentru a ne cere drepturile incalcate la acest examen!
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Buna seara,

As dori sa fac rost de acele sinteze pentru barou. Ma puteti ajuta?
Adresa de mail este pushymiha@yahoo.com.

Multumesc anticipat!