Cei de la personal nu refuza ! Au zis ca imi dau adeverinta de vechime in munca insa..doar daca eu imi dau demisia asa cum vor ei in cerere sa mentionez 1 decembrie 2008. Eu nu vreau sa demisionez. Nu am semnat nimic si nici nu vreau sa o fac. Cum ii pot "presa" sa imi plateasca contributiile pe aceste 2 luni decembrie 2008 si ianuarie 2009 ? Ei mentioneaza ca odata ce mi'au inchis contractul de munca din dec 2008 nu mai pot face nimic . Pot sa imi inchida contractul fara ca eu sa primesc un preaviz pe care sa'l semnez ? pot sa il inchida fara acordul meu ?
Va multumesc inca odata
Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea..Societatea unde lucrez mi'a inchis contractul de munca incepand cu decembrie 2008 , fara ca eu sa semnez si fara sa ma anunte ( mie mi'au zis ca de la 1 ianuarie or sa inchida biroul ) Acum ma obliga sa imi dau demisia incepand cu data de 1 dec 2008 iar eu refuz.Am fost la personal si mi'au zis ca nu mi'au facut carte de munca ca nu se gaseste sa cumpere...am mers la ITM si ei mi'au zis ca se gasesc..acum eu nici macar nu stiu daca am platite la zi contributiile.Ce pot face in cazul asta ? cum verific daca am platite la zi darile catre stat ? Sunt inca angajat daca eu nu am semnat nimic ? nici macar un preaviz ? Biroul unde am lucrat eu s'a desfintat. Mentionez ca nu am luat salariu din dec 2008 ?Ce pot face Va rog mult ajutati'ma
Va multumesc !