avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate dunga_eliodor

Activitate dunga_eliodor

Răspuns la discuția CREDIT BANCAR
in contract scrie ca se rezolva pe cale amiabila,ceea ce am si facut.banca nu a trimis nici o notificare,doar extrasul de cont si ca nu trebuie sa mai intarzi peste 30 de zile.dvs ati plati bani intr-un cont despre care nu stitii nimic si care vrea bani in 5 zile,cand creditul este pana in 2014?eu am platit in continuare rata in contul de la BRD.am chitanta de la BRDsi eu consider ca momentan sunt la zi si in continuare voi plati la fel in fiecare luna.as dori sa aflu daca sant in regula?MULTUMESC!
Discuție CREDIT BANCAR
AM UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE LA CARE AM INTARZIAT 8 RATE,DUPA CARE AM FOST SUNAT DE UN ANGAJAT AL BANCI IN DECEMBRIE SI AM STABILIT SA ACHIT SUMA RESTANTA IN VALOARE DE 1200RON PANA LA DATA DE 20DEC.AM ACHITAT SUMA RESPECTIVA LA DATA DE 17.12.2008.IN LUNA IANUARIE AM PRIMIT O NOTIFICARE DE LA EOS KSI PRECUM CA TREBUIE SA ACHIT TOATA SUMA CREDITULUI IN 5 ZILE PRECUM CA AU CUMPARAT CREDITUL DE LA BRD .DAR BRD NU A TRIMIS NICI O NOTIFICARE,RAMANAND INTELEGEREA TELEFONICA VALABILA,DUPA CARE A VENIT DE LA BRD EXTRASUL DE CONT IN CARE MA AVERTIZEAZA SA NU MAI INTARZI MAI MULT DE 30 DE ZILE.LUNA IANUARIE AM PLATIT RATA TOT IN CONTUL BRD CEEA CE VOI FACE SI IN CONTINUARE FIINDCA EU CU BRD AM INCHEIAT CONTRACTUL DE CREDIT NU CU EOS CU CARE AM DISCUTAT DOAR TELEFONIC SI CARE VREA TOTI BANI IMEDIAT,EU AVAND CONTRACTUL DE CREDIT PANA IN 2014.AS DORI SA AFLU CE TREBUIE SA FAC?