Va multumesc mult pentru informatii! as mai avea doar o intrebare. daca se ajunge la proces am inteles ca am optiunea sa imi angajez sau nu un avocat. in caz ca nu imi angajez unul, solutionarea cazului poate fi afectata de acest lucru, in defavoarea mea?precizez ca toate dovezile sunt in favoarea mea.
Aseara am fost victima unei agresiuni(am certificat medico-legal cu 3-4 zile de ingrijiri medicale fara complicatii) si doresc sa va intreb: daca depun plangere la politie impotriva faptasului, in urma plangerii se deschide automat un proces? mai am altceva de facut? si aprox care ar fi costurile? am nevoie de un avocat?va multumesc anticipat pentru explicatii!
Buna! Am nevoie de unele sfaturi in urmatoarea problema! Am infiintat o societate comerciala care are sediul social si isi va desfasura activitatea intr-una din incaperile casei in care locuiesc. la numarul la care locuiesc sunt mai multe apartamente ( e vorba despre apartamente la casa), deci avem o curte comuna. apartamentul in care locuiesc are front stradal, doar ca pana voi obtine aprobarea de la primarie sa transform un geam in usa va dura intre 3-6 luni (pentru a avea intrare din strada).pentru infiintare si desfasurarea activitatii am obtinut aprobarea vecinilor. eu doresc ca pana atunci sa imi sparg un perete ce da in coridorul comun de acces in curte (eu sunt primul apartament la intrarea in curte, iar coridorul de acces trece prin fata usii mele) si sa folosesc aceasta intrare in acel spatiu, pana voi obtine aprobarea de la primarie! in acest caz, mai am nevoie de alte aprobari? vecii sunt implicati in acest lucru? ( eu folosesc doar intrarea in coridorul comun, nu si curtea comuna). sau pot sa pun mana pe baros deja?multumesc mult!