avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate iliuta

Activitate iliuta

Daca punctajul "atribuit" la evaluarea anuala este de 27 de puncte nu ar trebui sa inteleg ca nu mi se permite sa avansez?
Postul de inspector (fara specializare ) exista dar este ocupat ; in ipoteza ca va aparea un post similar pe care il voi ocupa vreau sa stiu daca am dreptul la diferenta de salarizare dintre postul de casier si cel de inspector pentru perioada scursa de la angajare si pana la momentul ocuparii noului post, solicitata retroactiv ?
Sunt angajat in cadrul unui serviciu public in functia de casier ll din anul 2006 (iunie) incadrarea facuta pe studii medii ;la momentul angajarii fiind absolvent de studii superioare de scurta durata(inginerie specializarea electronica )mi s-a spus ca este singurul post disponibil si ca urmare am acceptat in speranta ca voi avansa si eu candva in anii ce vor veni lucru care nu s-a mai intamplat . In prezent sunt student la a doua facultate (drept specializare stiinte administrative) ultimul an . Cum in vara aceasta imi voi termina studiile as dori sa stiu ce perspective profesionale ma asteapta in situatia pe care am descris-o si ce ar trebui sa intreprind pentru a-mi valorifica studiile caci functia sus amintita nu este nici pe departe multumitoare nici din punct de vedere al dezvoltarii mele profesionale si nici materiale.

Ei bine am absolvit si cea de-a doua facultate sunt in continuare casier II ( cu rectificarea, in organigrama institutiei unde lucrez postul meu este incadrat la studii G generale!!? ) si tot nu pot avansa ,mai degraba sunt mai aproape de o "bine meritata" concediere .