avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate kammy

Activitate kammy

Discuție declaratie 010
Buna ziua!
Am depus declaratia 010 la finante, dar apoi am aflat ca nu apartinem acolo. Acum ni se cere sa depunem declaratia si la oficiul de care apartinem. Cum se procedeaza?
Răspuns la discuția administrator srl
Da, dorim inregistrarea lui la ITM. Deci e ok daca facem contract de munca , chiar dac e numit astfel in actul constitutiv al firmei.
Multumesc!
Răspuns la discuția bon fiscal/chitanta
Multumesc!
Buna ziua!
In actul constitutiv al firmei, unul din asociati e numit administrator. Trebuie facut si un contract de munca, pt administrator? sau in ce forma intra in evidenta ITM.
Multumesc!
Buna ziua!
Pt un service auto, care vinde si piese auto, e suficient emitere facturi si incasare pe chitanta sau trebuie si casa de marcat?
Multumesc!
Răspuns la discuția TVA 5% pentru locuinte noi
Buna!

In aprilie 2008 s-a realizat un antecontract de v-c iar in noiembrie 2008 contractul de v-c in sine. In 11 Dec.2008 am primit extras de carte funciara pt. informare precum si admiterea cererii cu privire la imobilul inscris in cf......sa se intabuleze dreptul de proprietate, cu titlu de drept cumparare in favoarea ....mea. Ap. a fost achitat in intregime la incheirea contractului v-c, urmand sa fie predat in conditiile stabilite la data de 26.11.2008..
Tin sa mentionez ca nu am receptionat inca apartamentul deoarece lucrarile mentionate in contract nu sunt inca finalizate, nu am semnat pv de predare-primire.
Considerati ca ma incadrez in clauzele OUG 200/2008 pt a depune cererea si a primi tva-ul?