avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate adibela

Activitate adibela

Nu am fost deloc inteleasa. Voi detalia.
Fratele meu a fost agresat de un individ. In urma cercetarii penale s-a dispus arestarea respectivului individ. Dar el s-a facut nevazut, fiind dat in urmarire generala si internationala. Fratele lui si sora locuiesc impreuna. Sunt convinsa ca oriunde s-ar ascunde respectivul, el si familia tin legatura prin internet, prin telefon fiind mai simplu de depistat. Desi existau informatii ca respectivul frate ramas in tara are acces la reteaua unor vecini care impart un abonament (nu e retea de cartier, sunt mai multi pe acelasi abonament) si inclusiv sora lui are un abonament pe numele ei nu s-a dispus in niciun fel urmarirea acestor conexiuni pt a fi depistata locatia infractorului cu care ei tin legatura mai mult ca sigur (din informatii pe care le am de la o terta persoana)

Voiam sa stiu daca era legal sa se dispuna urmarirea conexiunii atat a surorii cat si a vecinilui respectiv pt a reusi identificarea urmaritului general. Mai exact voiam sa stiu daca nu s-a facut asta ca nu s-a dorit din varii "motive" sau nu era posibil din punct de vedere legal. Mentionez ca respectivul urmarit general are domiciliul la aceeasi adresa unde locuiesc la ora actuala sora si inca un frate si unde exista acces la 2 conexiuni de net.

Multumesc si va rog dati-mi cateva pareri