avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela cristina

Activitate mihaela cristina

Răspuns la discuția fise fiscale
va multumesc mult pentru informatie,lene..probabil..mai mult batjocura eu am nevoie de acel credit si in cateva zile imi expira si adeverinta aceea de salar si apoi trebuie sa o trimit iarasi la firma si sa astept cateva zile.si nu este singura problema care mi-au facut-o..va multumesc frumos!
chiar ieri am fost la finante pentru a ma lamuri cu situatia asta,doamna de la birou mi-a spus ca ei sunt obligati la momentul lichidarii sau la cerere,atat timp cat nu mai sunt angajatul lor,depunerea la finante nu este problema mea,si mi-a mai spus ca pot face o plangere la adresa firmei daca nu o primesc.acum o saptamana i-am anuntat cu privire la asta dar se pare ca nu rezolv nimic cu ei...
buna ziua,as dori o lamurire cu privire la fisa fiscala pentru angajat;am solicitat un credit de la o banca unde mi sa cerut si fisa fiscala de la locul anterior de munca deoarece am 4 luni vechime la locul de munca actual,le-am cerut fostilor mei patroni fisa fiscala pentru lunile in care am lucrat la ei si mi-au dat un raspuns foarte interesant:nu o pot avea numai dupa 20 februarie,mam consultat cu doamnele de la ministerul de finante si ei sunt obligati prin lege sa-mi dea fisa fiscala la cerere,mai apoi sa le depuna la finante,aceasta fisa mi-o pot trimite si pe e-mail.va rog sa ma luminati cu privire la acest lucru pentru ca ei sustinu cu totul altceva decat doamnele de la finante.va multumesc!