va multumesc mult pentru informatie,lene..probabil..mai mult batjocura eu am nevoie de acel credit si in cateva zile imi expira si adeverinta aceea de salar si apoi trebuie sa o trimit iarasi la firma si sa astept cateva zile.si nu este singura problema care mi-au facut-o..va multumesc frumos!
chiar ieri am fost la finante pentru a ma lamuri cu situatia asta,doamna de la birou mi-a spus ca ei sunt obligati la momentul lichidarii sau la cerere,atat timp cat nu mai sunt angajatul lor,depunerea la finante nu este problema mea,si mi-a mai spus ca pot face o plangere la adresa firmei daca nu o primesc.acum o saptamana i-am anuntat cu privire la asta dar se pare ca nu rezolv nimic cu ei...
buna ziua,as dori o lamurire cu privire la fisa fiscala pentru angajat;am solicitat un credit de la o banca unde mi sa cerut si fisa fiscala de la locul anterior de munca deoarece am 4 luni vechime la locul de munca actual,le-am cerut fostilor mei patroni fisa fiscala pentru lunile in care am lucrat la ei si mi-au dat un raspuns foarte interesant:nu o pot avea numai dupa 20 februarie,mam consultat cu doamnele de la ministerul de finante si ei sunt obligati prin lege sa-mi dea fisa fiscala la cerere,mai apoi sa le depuna la finante,aceasta fisa mi-o pot trimite si pe e-mail.va rog sa ma luminati cu privire la acest lucru pentru ca ei sustinu cu totul altceva decat doamnele de la finante.va multumesc!