avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate michelle_06

Activitate michelle_06

Nu cred ca am mare lucru de aflat de la asociatie pentru ca pe hartia afisata jos la parter scrie clar, intr-o rubrica separata, penalitati la penalitati !!!!... in fine, voi merge sa intreb oricum dar macar m-ati lamurit si mi-ati confirmat ca nu exista asa ceva... de cei 0,2% stiam si eu !!!... bun, si daca totusi este cum spun eu... ce pot face sa opresc aceasta MAGARIE ? cui ma pot adresa?
multumesc frumos.
Buna ziua,
La tatal meu, in bloc de pensionari, se "executa" de ceva vreme (1an, 2), penalitati la penalitatile cotelor lunare neachitate de ceva timp. Este normal sa se procedeze asa? si daca da... in baza carei lege...sau art....
cum pot rezolva problema asta?...tatal meu achita de tot acest timp doar penalitatile avand o pensie de 6 mil, in curand 5 mil. ca asa vrea guvernul Boc, ... nu o sa mai apuce sa achite niciodata intretinerea.De retinut ca acele penalitati adaugate la penalitatile restantelor s-au hotarat cu acordul asociatiei de bloc intr-o "sedinta" . (nu stiu daca sunt asoc. de locatari sau proprietari !)
Multumesc frumos ! o saptamana reusita !