avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate respekt

Activitate respekt

Răspuns la discuția Abuz joc online
Buna ziua.
Acelasi tip de joc si eu, joc MMORPG, joc care precum a spus si pinkys, presupune timp si efort investit. In acest joc se fac schimburi de obiecte, se pot vinde sau cumpara cu o moneda virtuala. Tot odata vanzarea acestor obiecte pe bani reali este interzisa. In joc sunt anumiti jucatori care beneficiaza de un canal de vorbire separat fata de altii, acest lucru obtinandu-l prin unule dispute intre jucatori.
Intr-o zi am pus caracterul meu, caracter crescut cu efort timp de 2 ani, sa vanda unele obiecte, avand titlul "bijuterii...vanzare la telefon, privat mie", titlui pus din cauza faptului ca nu puteam sa stau prea mult in fata calculatorului, fiind la servici. Un jucator din acela special a anuntat pe acel chat separat, pe care numai unii pot sa-l foloseasca, faptul ca "pushti vinde obiecte pe EURO"(pushti fiind numele caracterului), lucru neadevarat. Jucatorii stiind ca nu este voie ca acest lucru sa se faca au facut unele screen-shot-uri si au trimis adminului. Acest admin vazand acel mesaj pe acel chat separat, mi-a suspendat contul, fara a ma intreba daca este adevarat acel lucru, fara a ma avertiza fara a pune nici o intrebare. Astfel pierdandu-se mult timp investit in acest joc, si relatia care mi-am facut-o cu alti jucatori, nemaiputand lua legatura cu ei.
Intrebarea este : se poate actiona intr-un fel asupra acelui jucator care a facut acel anunt neadevarat si asupra adminilor care controleaza jocul? Multumesc pentru raspuns. O zi buna.