avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate donna_

Activitate donna_

Răspuns la discuția caz ciudat - casatorie
Multumesc mult pt. raspunsuri. Doar ca asa cum am mentionat, totul se intampla in lipsa martorilor, asa ca realmente eu nu pot dovedi. Ar fi cuvantul meu impotriva cuvantului lui. Este un fapt pe care el mizeaza si astfel poate continua acest comportament. Si in afara de asta, el niciodata nu-si recunoaste vreo vina.Mi se pare un cosmar.
Caz ciudat: eu si sotul meu - casatoriti de 2 ani.Ambii aflati la a doua casatorie. Locuim in apartamentul lui proprietate personala, dobandit inaintea casatoriei noastre: El 2 fiice majore cu care a intrerupt orice relatie, eu o fiica majora pe care nu am voie sa o primesc in "spatiul lui". Locuieste in apartamentul meu, dobandit inaintea casatoriei. Sotul (persoana destul de cunoscuta si bine-situata in peisajul local), oriunde s-ar afla in afara domiciului are un comportament ireprosabil. Dar acasa, pe fondul consumului excesiv de alcool (zilnic), este cu totul alta persoana. Jigniri, umilinte, de toate am parte. In repetate randuri m-a scos din casa fara nici un motiv, doar ca nu este casa mea. Apoi daca am plecat a spus ca ma da in judecata pentru parasirea domiciului conjugal. Nu este casa mea, dar din moment ce suntem casatoriti si a facut aceea acceptare in spatiu pentru stabilirea domiciului comun al sotilor, poate sa faca asta? Stie ca niciodata nu exista martori la scenele zilnice, iar atunci cand exista martori are foarte mare grija sa nu transpara nimic. Nu stiu ce sa fac? Nimeni nu stie ce se intampla si nu ar crede ca este posibil asa ceva. Nu am cum sa dovedesc si poate ca nici n-ar folosi la nimic. Exista totusi vreo modalitate prin care m-as putea proteja ? Mi se pare umilitor sa mai trec prin asta. Va rog mult, dati-mi un sfat ! Eu nu am nici un drept? Trebuie doar sa accept sau sa nu accept situatia??? Multumesc anticipat.