Buna seara as dori si eu un raspun la problema mea :Prietena mea are varsta de 16 ani si 2 luni si problema este urmatoare ea este tratata acasa un pik cam agresiv si anume bataie injuraturi vorbe urate lucruri care pt un copil de 16 ani este cava cam exagerat , noi am vrut sa ne mutam la mine eu avand 21 de ani ba chiar am incercat si bineinteles am fost opriti de pollitie asta si pentru faptul ca nu puteam sa ne vedem si pt ca mama ei a aranjat cu poltita sa nu ma mai vad cu ea dupa acel eveniment iar acum este tratata mai rau si este batuta mai grav ce am vrea noi 2 sa stim daca o sa ne mutam impreuna sau cel putin sa fugim o saptamana 2 sa nu mai stie cineva de noi o sa ami faca politia ceva adika ma refer la pusarie ,desi nu cred daca ea declara ca a fost de acord cu plekarea si daca o sa aiba cineva ce s ne faca daca ne mutam impreuna cu toate ca este minora si mai este si situatai prezentata mai sus ,mentionez ca noi in clipa de fata ne vedem pe ascuns si nu am intretinut raporturi sexuale pana an prezent de la data de cand am cunoskuta .......astept un raspun si eu cat mai curand cu stima si respect Luigi....daca se paote pe adresa de mail ....luigi_88reanault@yahoo.com va rog nu ezitati si rugamintea mea avem mare nevoie de ceva consultanta