avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate firuta

Activitate firuta

Răspuns la discuția functionar public ....arhivar?
Nu am primit nici o decizie si nici alt document prin care sa mi se faca cunoscut ca am sa preiau arhiva, nici nu a discutat nimeni despre acest lucru cu mine. Eu m-am trezit ca este specificat in fisa de evaluare pe anul 2008 la obiective pentru anul 2009. Am intrebat sefa de servici si a scaldat-o asa pe romaneste. Imi pare rau ca am semnat fisa de evaluare dar de acum e prea tarziu. Sunt complet bulversata. Nu ca ar fi o mare tragedie dar se pare ca cineva vrea sa-si bata joc de mine.
Eu v-am intrebat daca pot sa refuz sa preiau aceste sarcini si ce mi se poate intampla in acest caz.
Oricum multumesc pentru interesul acordat. O zi cat mai buna
Lucrez intr-o casa de asigurari de sanatate. in anul 2008 am ocupat un post de functionar public la serviciul contabilitate.
In data de 15 februarie am primit fisa de evaluare pentru anul 2008 cu mentiunea la obiectivele pentru anul 2009 de a prelua arhiva unitatii. Pe mine nu m-a informat nimeni despre acest lucru. Au trimis cica propunere la Arhivele nationale pe numele meu pentru a prelua arhiva. Va intreb este normal ca mie ca si functionar public public sa-mi fie data spre pastrare arhiva unitatii?. Eu stiu ca posturile de arhivar apartin de personalul contractual care ar trebui sa-si desfasoare activitatea in cadrul compartimentului administrativ. Ce ma sfatuiti sa fac? Pot sa refuz? Daca refuz ce mi se poate intampla? Va rog astept raspun cat mai urgent. Multumesc