Si eu va urez mult noroc, dar stiti cum este "norocul si-l face si omul cu mana lui" si nu cred ca Dvs. aveti parte de o cantitate prea mare, actionand in acest mod. Mi se pare un atac la persoana si nu cred ca ati incercat sa depistati esenta a ceea ce am vrut sa spun. Din dorinta de fi cat mai succint si a nu apela la un spatiu prea mare, nu am dat toate detaliile. Nu sunt un parinte iresponsabil si m-am implicat activ in cresterea copilului meu, dar acum sunt putin debusolat. Voi renunta sa mai iau parte la acest forum si asta datorita Dvs. Oricum, va multumesc pentru "efortul pe care l-ati depus" si inca o data va urez la randul meu, TOT BINELE DIN LUME!
Si eu sunt intr-o situatie similara. Daca am fost credul si mi-am dat acordul sa plece din tara, de ce instanta nu ar putea lua decizii care sa fie si in favoarea parintelui ramas in tara. In functie de venitul fiecaruia, suma poate fi mare sau foarte mica, dar in ambele situatii, daca se hotaraste cuantumul de 25%, ce te faci cand vrei sa te vezi cu copilul? Transportul poate costa foarte mult. In cazul meu, m-am interesat si cel mai ieftin bilet este 1.800 euro. Nu cumva te fac sa te lasi de serviciu si sa-ti gasesti un loc in care ai un salariu de baza minimal si restul sub alte forme? Aceste situatii nu te determina chiar si sa eludezi totala a fiscului?