avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate denisaatom

Activitate denisaatom

Discuție apartament
Buna ziua.
Am achizionat o garsoniera intr-un complex rezidential nou pe care ulterior am schimbat-o cu o alta in acelasi complex platind un avans de 46690 euro. confom actului aditional semnat de ambele parti restul de plata este de 15141 euro inclusiv tva "Restul de plata in valoare de 15141 euro inclusiv tva se achita la semnarea procesului verbal de receptie finala a aparamentului. Toate platile se fac la cursul bnr valabil la data emiterii facturii" Astazi cand am fost sa achitam suma de 15141 stipulata in actul aditional m-am trezit ca factura era de 1200 euro mai mare. Explicatia celor de la financiar a fost ca aceasta suma reprezinta diferenta de curs valutar dintre cursul de la data la care a fost achitat avansul si regularizarea de tva din ziua emiterii facturii. Mentionez ca in actul aditional nu exista nici o mentiune referitoare la eventualele diferente fata de suma de plata stabilita - respectiv 15141 euro. Am refuzat sa semnez factura nefiind specificat de aemenea cursul valutar. Va rog sa-mi spuneti daca este legal modul in care au procedat si ce pot face?