avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate dynky

Activitate dynky

Răspuns la discuția Recuperare garantie chirie
am inchiriat un apartament in TM incepand cu 15 noiembrie,platit avans 3luni 750euro plus 250euro garantie,contract in regula...adik semnat de mine,agentia imobiliara si de proprietara.pe 16decembrie am sunat-o pe proprietara si i-am comunicat ca este foarte posibil ca sa nu ne mai intoarcem in RO si ca ar fi mai bine sa-si caute alti proprietari incepand cu ziua urmatoare avand in vedere ca apartamentul era liber.mi-a spus ca totul este ok,ca isi va cauta chiriasi noi si am stabilit ca sa imi inapoieze doar 250euro Garantia.i-am dat termen pana la data de 20februarie,zi cand urma sa se intalneasca cu cumnata-mea ca sa faca "schimbul" de chei+contractul meu contra garantiei.
de intalnit s-au intalnit dar acum,proprietara vine cu idei ca trebuie ca eu sa-i platesc curentul si cablul tv(in contract scrie ca,chiriasa are obligatia de a platii Cheltuielile de intretinere).
Problema este pe factura de curent apare o perioada de facturare incepand cu luna iunie,ori contractul meu dateaza din noiembrie si nu sunt de acord ca sa platesc ceva ce nu am consumat.

intrebarea mea este daca pot face ceva sa-mi recuperez banii?!precizez ca,contractul nu a fost inregistrat la administratia financiara si la ora actuala cred ca si-a gasit alti chiriasi.
va multumesc anticipat si va urez o zi cat mai buna.