avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate ralukka

Activitate ralukka

va multumesc mult
Persoana in cauza, agent de paza cu atestat, angajat la o firma de paza, plasat la Kaufland Iasi.Un individ a furat din magazin iar sefa de tura impreuna cu acuzatul,agentul in timpul serviciului, l-au condus pe hot in camera de interpelare.Acolo sefa de tura i-a " aplicat" cateva lovituri de tomfa in cap,pentru ca hotul radea de numele ei i-a dat si cu spray-ul paralizant in ochi, i-a " aplicat" cateva lovituri de tomfa in cap,i-a spart capul iar cand a iesit sa aduca politia, a ramas agentul in camera.au iesit apoi din camera din cauza gazului de la sprayul paralizant.apoi agentul de paza( persoana de care ma intereseaza,care e acuzat cu legea 250+raport la legea 258), i-a aplicat si el cateva lovituri cu pumnul in semnsul de a imobiliza hotul, pentru ca a incercat sa fuga.in cele din urma a fost imobilizat pana la sosirea politiei.sper ca m-am facut cat de cat inteleasa.aveti idee cumva si cum se procedeaza, cum sa aleg avocatul, cat costa o infatisare, cat costa prima sedinta, difera de la avocat la avocat?va multumesc ff mult
am o intrebare...eu sunt total pe dinafara sferei de drept.am o problema si pana sa consult un avocat din orasul meu as dori sa stiu la ce sa ma astept.Ideea e urmatoarea: agent de paza, in timpul serviciului impreuna cu un sef de tura a avut loc un incident si au fost dati in judecata amandoi.Acuzatia de purtare abuziva legea 250+raport la legea 258 .as dori sa stiu ce urmeaza, care ar fi sentinta, ce pedepse sunt pentru asa ceva...va multumesc