va multumesc mult pentru sfat.
ma voi duce atunci in "periplu" pe la autoritatile statului. nu m-am sustras niciodata de la plata datoriilor si nici nu intentionez sa fac asta. Din pacate incasarile f mici din "transporturi", nu permit achitarea datoriilor in totalitate, luna de luna sau trimestrial.
sunt singurul vinovat pt situatia in care ma aflu..dar de putina flexibilitate tb sa dea dovada si statul.
am obtinut o reesalonare de la o banca...desi puteau f bine sa ma dea in judecata si aveau castig de cauza..dar au vazut ca sunt un client de buna credinta si ca nu au avut probleme cu mine pana in prezent...odata cu instaurarea acestei asa-zise crize...piata transporturilor a inceput sa se prabuseasca...incet dar sigur...este greu..daca nu aveam datorii atat de mari la banci, vindeam camioanele..achitam datoriile si inchideam firma...
mi-a ajuns...dar nu pot sa fac asta...banii obtinuti in urma vanzarii camioanelor nu achita decat aprox 60% din datoriile mele...si asta daca mai gasesti pe cineva sa le cumpere :(
sper doar sa primesc acest ajutor si din partea statului.
in cazul in care obtin reesalonarile, se ridica poprirea ?
buna ziua,
in urma cu cateva zile am fost instiintat de banca la care am un credit (pers juridica), ca s-a pus proprire pe contul deschis la ei. mentionez ca am 3 credite la 3 banci diferite si la toate s-a pus poprire.
imi puteti spune va rog daca poprirea se trimite catre toate bancile din Bucuresti sau doar la cele la care am conturi deschise. am rate la banci in val de 7000 ron..daca nu le platesc pierd tot.
pe de alta parte va rog sa ma ajutati si cu o alta informatie...pt a-mi plati datoriile la stat(aprox 20.000 ron) tb sa vand un camion (am o amarata de firma de transport)..am primit o recomandata de la anaf dar nu am ridicat-o inca. e posibil ca statul sa-mi puna sechestru pe masini ? am 2 camioane..daca vand 1 o sa am bani sa-mi platesc datoriile la stat...dar voi putea sa le platesc ? daca vb de executare silita si imi vinde statul masina o sa dau faliment. pt ca ei o vor vinde la un pret de nimic.
va rog mult sa ma ajutati..sunt disperat...mai ales ca, la toate creditele am fost garantat de fiul meu...nu as vrea sa-i bata bancile la usa pt a recupera cei 7000 ron/ luna.
va multumesc