Eu trebuie sa fac platile atat la soc de stat ptr chirie cat si lor prin banca,societatea este nou infiintata,adika luni ma duc sa iau actele de la RC cum procedez,fac un imprumut administrator sa pot depune banii in banca ptr a putea face platile?
Deci sa va explic cum sta treaba,eu o sa cumpar activele (mijloacele fixe) pe o suma stabilita la care se va face factura.
Spatiul insa in care functioneaza acest local este inchiriat de la o societate de stat,eu inainte de a face orice contract sau factura cu ei ma vor duce sa semnez ontractul de inchiriere cu soc de stat,apoi se va face si cumpararea mijloacelor fixe.
Cum s-au auzit multe cazuri vroiam sa-mi iau unele masuri de precautie.
Multumesc,astept poate imi va da cineva un model.
Treaba cu leasingul mi-a venit mie,daca ar fi asa si ei ar incerca sa ascunda,dar stiu ca se poate verifica,oricum la semnarea contractului am rugat contabilia sa ma insoteasca,sa controlam si asta.
Multumesc Ioana,
Dar de aia am si cerut un model sa am o baza si sa pot modifica in baza cerintelor mele.
Spune-mi te rog,este obligatoriu si contract si factura sau ajunge numai factura?
Ma gandeam ca am mai multe siguranta daca e si un contractul.nu?Ei sunt baieti buni,dar mai stii ce apare in timp....
Ma gandeam daca de exemplu ei ar fi luat utilajele in leasing si mai au de platit,dar daca nu-mi vor spune,leasingul vine sa ia de la mine banii ,eventual utilajele?Poate vi se par intrebari prostesti,dar sunt o caruta de bani si n-as vrea sa-i pierd tinand cont ca am si un copil mic.
Buna ziua,
Am descoperit multe chestii interesante aici si de aceea indraznesc in a va pune o intrebare:
Am facut o promisiune de vanzare-cumparare ptr activele (mijloacele fixe ale unu bar) ,e marti acum trebuie sa facem contractul de vanzare-cumparare si factura.As vrea sa va rog daca are cineva sa-mi dea si mie un model ptr acest contract.
Deci ei imi vand de pe societatea lor toate utilajele barului si eu cumpar pe societatea mea.