avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate georginho25

Activitate georginho25

Discuție Parcelare teren
Am un teren de 10000mp in extravilan luat in concesiune si as dori sa stiu unde trebuie sa merg si cat costa sa il parcelez in 6-7 parcele. Va multumesc
Buna ziua,

Am o societate la care sunt asociat cu sotia mea(60% eu si 40% ea), si una la care sunt asociat cu fratii mei si cu o alta persoana unde detin 20%. La societatea la care sunt asociat cu fratii mei am contractat un imprumut pentru o masina utila societatii, credit girat cu apartamentul parintilor. De curand am primit instiintare de la banca ca se pune sechestru pe apartament daca nu se achita debitul. La momentul respectiv la cealalta societate la care sunt majoritar aveam bani in casa sa acopar debitul si am platit fara sa fac nici un act. Ce trebuie sa fac sa nu se ia nimeni de mine? Mentionez ca am datorii neplatite la stat la firma din care am scos banii dar mi s-a parut mai important sa nu las parintii fara casa.
Astept un raspuns si eventual un model de contract intre societati sau ceva de genul asta cat sa fie totul legal
am un srl din 2007 si s-au cam acumulat datoriile la stat. este vorba de 40000 lei(tva,imp.pe profit, contributii angajator etc), daca nu am nimic pe firma, adica bunuri mobile sau imobile o pot lichida? si ce imi poate face apoi statul pentru recuperarea datoriilor