avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate SL

Activitate SL

Răspuns la discuția Interzicere drept de vizita
...revin cu precizarea am cerut incredintarea minorului mamei (pentru ca subscriu la faptul ca fiul meu are nevoie sa stea cu mama lui), si fixarea intretinerii de copil.
Intrebarea mea viza numai posibilitatea de a-mi vedea copilul si inainte de finalizarea acestui proces.
Răspuns la discuția Interzicere drept de vizita
As dori mult sa primesc un sfat utilizabil in problema descrisa mai jos.
Acum noua luni s-a nascut fiul meu, mentionez ca nu eram(suntem) casatoriti cu mama copilului.
Inca din timpul sarcinii a intrerupt relatia cu mine, odata cu nasterea fiului nostru mi-a explicat clar ca nu il pot vedea mai mult decat o data pe saptamana (1-2) ore, mentionez ca mi-a refuzat si sprijinul material (o singura data a acceptat bani de la mine).
La inceput acesta stare de fapt a functionat pana la inceputul anului(cu cateva exceptii) - de atunci prima data a refuzat una doua saptamani - dupa care am ajuns in situatia in care in ultima luna nu m-a lasat sa-l mai vad.
Am contactat un avocat si am intentat proces pentru stabilirea dreptului de vizitare.

Aici intervine problema pentru care va cer sfatul.
Va intreb daca exista vreo sansa ca inainte de terminarea procesului sa-mi pot exercita dreptul de a tine legatura cu fiul meu. Pentru ca deja la bunavointa mamei nu ma pot astepta.

Multumesc anticipat.