Eu acum ce sa mai inteleg ? Raspunsurile d-voastra vad ca sunt total diferite ,
Spuneti-mi va rog in ce cazuri iubitului meu nu i se poate intampla nimic . Sau in general , cand unui major nu i se poate intampla nimic atunci cand face sex cu o minora cu varsta intre 15-18 ani ?
Am 15 ani impliniti , peste 2 luni fac 16 . Am tot citit discutiile acestiu topic , Nu inteleg de ce ar avea probleme daca parintii mei sunt deacord si toata lumea e fericita (mai putini asa zisi prieteni care sunt invidiosi pe noi) . Sau era vb de problemele pe care le poate avea in cazul in care parinti mei nu erau de acord?
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri , stiu ca rascolesc acum toata discutia dar nu am inteles prea bine, si as vrea sa mi se explice un pic mai clar
Am 15 ani , iar prietenul meu are 23 , suntem vecini de bloc si parinti nostri se cunosc foarte bine . De curand am facut sex cu el , iar parinti mei cred ca si-au dat seama de asta , insa nu mi-ai zis nimic , ba mai mult cred ca incearca sa ma sprijine si sa imi spuna ce e bine sa fac si ce nu e bine sa fac.
Intrebarea mea e urmoatoarea , Poate prietenul meu avea probleme , avand in vedere faptul ca au am 15 ani ....?
Ce probleme ar avea in cazul in care parintii mei nu ar fi de acord ??