avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate Giuliaa

Activitate Giuliaa

Răspuns la discuția corupere de minori
Eu acum ce sa mai inteleg ? Raspunsurile d-voastra vad ca sunt total diferite ,
Spuneti-mi va rog in ce cazuri iubitului meu nu i se poate intampla nimic . Sau in general , cand unui major nu i se poate intampla nimic atunci cand face sex cu o minora cu varsta intre 15-18 ani ?
Am 15 ani impliniti , peste 2 luni fac 16 . Am tot citit discutiile acestiu topic , Nu inteleg de ce ar avea probleme daca parintii mei sunt deacord si toata lumea e fericita (mai putini asa zisi prieteni care sunt invidiosi pe noi) . Sau era vb de problemele pe care le poate avea in cazul in care parinti mei nu erau de acord?

Multumesc frumos !
Buna ziua !

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri , stiu ca rascolesc acum toata discutia dar nu am inteles prea bine, si as vrea sa mi se explice un pic mai clar
Am 15 ani , iar prietenul meu are 23 , suntem vecini de bloc si parinti nostri se cunosc foarte bine . De curand am facut sex cu el , iar parinti mei cred ca si-au dat seama de asta , insa nu mi-ai zis nimic , ba mai mult cred ca incearca sa ma sprijine si sa imi spuna ce e bine sa fac si ce nu e bine sa fac.
Intrebarea mea e urmoatoarea , Poate prietenul meu avea probleme , avand in vedere faptul ca au am 15 ani ....?
Ce probleme ar avea in cazul in care parintii mei nu ar fi de acord ??