Stimate domnule Dumitru,
Va multumesc pentru sprijinul acordat! Intr-adevar am primit numar de inregistrare, dar nu am insistat dupa ce am efectual plata.
Am depus autorizatia de functionare si am platit impozitul solicitat! De altfel pe chitanta eliberata nu sunt specificate restante ramase neachitate.
De altfel nici la radierea codului fiscal realizata cateva luni mai tarziu nu am fost informat cu privire la eventuale restante!
Au dreptul ca timp de 5 ani sa recalculeze impozitele datorate - aceasta a fost justificarea primita!
Nu au putut produce confirmarea de primire semnata de mine care sa demonstreze ca am fost informat despre datoria existenta.
In octombrie 2005 am inceatat sa mai lucrez ca PFA, am platit impozitele pe venit datorate, insa nu am radiat PFA-ul decat in februarie2006.
In septembrie 2009, am primit somatie de executare silita pentru impozit neplatit in 2005 la care se adaugau penalizarile de intaziere, in conditiile in care in toti anii precedenti nu am primit niciun fel de instiintare din partea autoritatilor competente.
Mai mult, la memoriul inaintat in termen legal nu am primit raspuns nici pana astazi.
Am platit totusi in termenul legal prevazut in somatie!
Intrucat am citit pe acest forum ca un PFA odata ce a fost radiat nu mai datoreaza nimic am rugamintea de a ma sfatui ce pot face pentru a recupera macar penalizarile pe care eu consider ca nu erau justificate.