- fiul meu in varsta de 25 de ani este martor intr-un proces penal care a inceput in anul 2007. La ultimul termen din luna februarie 2009 nu s-a putut prezenta din motive obiective. La inceputul lunii martie a primit citatie pentru a se prezenta la judecatoria respectiva ( care este intr-un alt judet ) pe data de 26 martie 2009.
In seara aceasta m-am trezit la usa apartamentului cu 2 politisti care aveau mandat de aducere pentru fiul meu.
Precizez ca :
1. procesul in cauza nu s-a judecat pana acum datorita numeroaselor cereri de amanare din partea inculpatilor, lipsei unora dintre ei, altii n-au fost citati cum trebuie etc. Asadar, nimeni n-a fost audiat pana in prezent.
2. fiul meu s-a prezentat la toate termenele exceptand 3-4 dati cand a trimis FAX la judecatorie motivandu-si obiectiv absenta. Termenul mentionat mai sus, respectiv cel din februarie 2009, este singurul la care a lipsit nemotivat ( fara sa depuna/trimita ceva ).
E normal sa i se trimita citatie si la 2 saptamani sa vina si politia cu mandat de aducere din partea judecatoriei respective ? Cam ce ar insemna asta ? E de rau ? Sa mearga insotit de un avocat ?