filipstelian a scris:
Ca sa radieze masina de la fisc trebuie act de la politie.Daca faceati toate actele cu proprietarul,inmatriculati masina pe numele dvs,lucru pe care nu la-ti facut,din motivele invocate mai sus. Faptul ca dvs. a-ti vindut masina altei persoane,este incorect. Ultimul cumparator trebuie sa perfecteze actele cu proprietarul de drept,care este primul vinzator si cel care se afla pe certificatul de inmatriculare. Situatia nu a-ti expuso corect,asa ca nu va pot oferi un raspuns pertinent.
Pe cartea de identitate si talon scrie instrainat catre,si in contractul V-C scrie ca imi preda actele masini(carte,talon,fisa inmatriculare).Tipul care a cumparat masina cunoaste toata problema dinainte sa cumpere masina,deci era in perfecta cunostinta de cauza inainte sa cumpere masina.Nu am vrut sa il insel,i-am dat nr proprietarului de drept si l-am sfatuit sa faca actele cu el.Dar se pare ca nu are nici cea mai mica intentie sa inmatriculeze masina.Stiu ca in termen de 30 de zile trebuia sa ma duc la fisc sa o declar,aici stiu ca am gresit,si ma gandeam poate e doar o penalizare,pe care o voi plati cu placere daca este vorba doar de atat.Multumesc anticipat!