eu nu am avut acest sentiment ca am cumparat ceva furat ,fiindca ,ca orice cetatean onest am incredere in tara in care traiesc si nu am pus niciodata la indoiala provenienta unui lucru pus in vinzare de catre stat.....stat care trebuie sa fie corect cu cetatenii sai ...chiar si cu cei care au dat bir cu fugitii de frica comunistilor...si sa nu le confiste si apoi sa le vinda proprietatile unor oameni care au stat o viata in acea casa ...eu de pilda chiar m am nascut in aceasta casa iar parintii mei cind li sa propus sa o cumpere normal ca nu au stat pe ginduri .....acum considerati dumneavoastra eu am cumparat ceva furat ....eu sint de vina?....EU TREBUIE SA PIERD CA SA CISTIGATI DUMNEAVOASTRA...SAU TREBUIE SA GASIM O CALE SI SA REPARAM CE A STRICAT UN REGIM INCULT DE OPRESIUNE,SI SA NE VEDEM LINISTITI DE VIETILE NOASTRE?
unde esti tu tepes doamne .......ce legi incilcite avem ..de aia isi fac interlopii de cap omoara ,fura,inseala si scapa ....cu atitea portite si subintelesri ale legilor ...asa ne trebuie daca punem hotii sa faca legi!!!oh ,romanie cruda soarta te mai asteapta!!!!
extras din legea 1/2009 ,unde mi se pare atit de clar ca toate problemele au luat sfarsit...sau asa as vrea eu!!!!! Se abroga interdictia impusa chiriasilor de a instraina sub orice forma apartamentele cumparate in temeiul Legii nr. 112/1995 timp de 10 ani de la data cumpararii catre orice persoane cu exceptia persoanei indreptatite, fost proprietar al acelei locuinte, precum si interdictia de instrainare in orice mod a imobilelor dobandite in baza Legii nr. 112/1995 pana la solutionarea definitiva si irevocabila a actiunilor formulate de persoanele indreptatite fosti proprietari sau, dupa caz, mostenitori ai acestora;
In afara de cazul in care au fost incheiate cu buna-credinta, vor fi lovite de nulitate absoluta actele juridice de instrainare, inclusiv cele facute in cadrul procesului de privatizare, avand ca obiect imobile preluate fara titlu valabil, considerate astfel doar anterior intrarii in vigoare a Legii nr. 213/1998, spre deosebire de actuala reglementare care nu face distinctie in ce priveste data aprecierii valabilitatii titlului de preluare a imobilului;
Conform noii reglementari, contractele de vanzare-cumparare incheiate in temeiul Legii nr. 112/1995 sunt acte autentice si constituie titlu de proprietate opozabil de la data incheierii acestora.
va salut, vreau sa stiu daca acum cu aprobarea legii voiculescu,pot vinde imobilul pe care eu l-am cumparat de la Apolodor s.a. acum D.A.F.I. IN 1996,SI CARE BINEINTELES ARE PROPRIETAR CU CARE MA JUDEC SI CU CARE NU AM INCHEIAT JUDECATA,IN AJUTORUL NOSTRU VENIND LEGEA 1/2009,EU ACUM NESTIIND CUM STA TREABA...S-A INCHEIAT JUDECATA CU APROBAREA ACESTEI LEGI DINDU-MI DREPTURI DEPLINE ASUPRA IMOBILULUI SAU CONTINUA CALVARUL....DECI IN FINAL ACTUL DE VINZARE CUMPARARE PE CARE IL DETIN E VALABIL SAU MAI TREBUIE VREO HOTARIRE JUDECATOREASCA CARE SA IL VALIDEZE ...SI DACA E VALABIL E RECUNOSCUT DE NOTARI ...POT SA VIND IMOBILUL??? VA MULTUMESC!