avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate avoandreea

Activitate avoandreea

Buna ziua!
Ce ar trebui sa contina AGA din prima etapa?
Si ce ar trebui sa contina AGA din a 2 a etapa? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Pe site-ul Baroului Bucuresti s-a afisat o stire potrivit careia de maine, 8.3.2011, se elibereaza deciziile de validare a examenului de intrare in profesia de avocat. Felicitari si mult succes in cariera!

[ link extern ]
stuparu.lucian a scris:

salut.
la multi ani pentru 2010 si felicitari tuturor celor care au reusit sa intre in profesie. celorlalti va urez multa bafta data viitoare si spor la invatat.

stie careva ceva de cand e data limita pentru inscriere la inppa?

mai e cineva din baroul mehedinti pe aici? ca voiam sa stiu cat sunt contributiile pe care trebuie sa le platesti pe luna ca stagiar?

o zi buna

la Inppa te poti inscrie numai dupa un an de stagiatura, cel putin asa e la Inppa - Bucuresti.
La multi ani si tie...pe 2011 :)
Totusi cred, ca in cursul saptamanii viitoare va inceta chinul asteptarii si pentru cei care au dat la Baroul Bucuresti.
Asta nu ma impiedica sa nu ma uit..cel putin o data pe ora pe site-ul BB. :)
SonjaK a scris:

cele 3 centre care au afişat până acum au avut în jur de 70-80 de candidaţi, poate şi mai puţini, cu tot cu eliminaţii, retraşii sau absenţii.
în cluj am fost 200 la stagiari şi încă câteva zeci la definitivi! deci... se explică perioada asta mai lungă de corectare

dupa rationamentul tau inseamna ca la Baroul Bucuresti ar trebui sa afiseze de Craciun :) doar au fost 1000 si ceva de candidati
parerea mea e sa faci contestatie, asa mai iti acorzi chiar tu inca o sansa pentru promovarea examenului.
sper sa luati toti, sincer!

oricum, daca luati abia apoi incepe hai-ul!
eu, in 2008 am platit 2400 de lei inscrierea, apoi alti 300 de lei asigurarea, legitimatia...
in fiecare luna cotizatie la barou..
sa vedeti ce sugative sunt...nu de alta dar tot ce scrie in lege si in statut de Barou.. e...de taxe, cote, cotizatii, plati..obligatii ale avocatului
nu scrie nimic in lege de corectitudinea examenului...ce-s prosti? :))
oricum, mai trece timpul prin discutiile astea...
si poate, totul se va termina cu bine pana la urma..pentru toti! :)
cand dai examen 3 ani la rand...si stii si inveti sute si sute de pagini, si vezi efectiv cum iti ies fire albe si imbatranesti
si miergi la sibiu, pe cheltuiala ta
.. si dai de fiecare data cate 7-800 de lei pe examen...
si primesti note de 7 si 8 si iti articuleaza un 4 la o materie.. crede-ma ca nu iti mai ramane decat sa te plangi.. si spun asta cu toata maturitatea ;)

iar un forum despre "admitere barou 2010" presupune atat subiecte, grile, dezbateri privind teoria, asta inainte.. cat si amaraciuni si bucurii de dupa examen, si cum se copiaza si cum se fura si cum intra unul si altul...de-asta e forum...

nu e neaparat e la coada, ca nu se intra pe locuri...iar ceea ce se spune ca trebuie sa intre doar 10% e bullshit...
eu asa cred
si in plus, trebuie sperat ca acei corectori sunt oameni cu mintea luminata si isi pot da seama de aceia care au copiat si de acei care au invatat si au scris, c-i drept nu 100 de pagini dar 5-10 tot au scris....
sotul meu a fost la VB pe Calea Victoriei.. acolo nu s-a mai iesit la baie din ziua a 2 a...si supraveghetorii au fost chiar destulo de nesimtiti.. in sensul ca le spuneau candidatilor sa nu mai bea cafea ca e diuretica ;) si nu o sa aiba voie sa iasa la baie...
o femeie cica a plans..ca ii venea sa se duca la baie de emotii si tot nu au lasat-o.. :(