avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate dana_18

Activitate dana_18

:D o relatie intre o fata de 18 ani cu un baiat de 17 ani se poate numi corupere baiatu a fugit de la parinti care locuiesc in strainatate si a venit la mn acasa locuieste cu mn si neameninta ca o sa ma dea la corupere pe mn si pe mama dar el sugerez ca venit de bunavoie la mn nu lam obligat cu nimic parinti lui avand relatii mari pe la politie , primarie , judecatorie si mai multe poate sami faca ceva daca el a venit neobligat a fost de acord cu totul ...
Răspuns la discuția va rog niste sfaturi ....
multumesc pt raspunsurile date si pt tipmu acordat :d:)
as avea o intrebare care ma nelamureste de cam mult timp si nus ce sa fak sau cum sa actionez ,ce ar trebuit sa fak ,si cum sa procedez si unde , problema este in felul urmator am o relatie cu un baiat de 17 ani eu am 18 catre 19, el lucreaza in strainatate dar s-a certat de foarte multe ori cu parinti lui sugerez faptu ca ei locuiesc de mult timp in strainatate mai exact in spania ,si acuma el doreste sa vina in tara dar parinti lui au spus ca daca vine in tara fara sa le spun asau sa-i anunte pe mine si pe mama mea au spus ca ne da la corupere de minori ce trebuie sa fac ce mi-ar face politia daca ar interveni in situatia asta daca ser ajunge pana akolo? unde trebuie sa merg daca va fi cazu va rog mult sa am ajutati nu stiu ce sa fak tot ma gandesc oare chiar pot sa intru la inchisoare cum zic paruinti lui ca ma dau la corupere de minori ?va rog sa-mi acordati puntin timp si sa-mi raspunde-ti la intrebari si la ceea ce ma framanta va multumesc mult ...