Mersi pentru raspuns! As vrea, totusi, ceva mai sigur, ca "al doilea vanzator" persoana de la care vreau sa cumpar eu, a mai adaugat ceva la suma de vanzare, pe motiv ca mi-a facut deja actele:radierea, certificatul de autenticitate, etc. Acum, eu vreau sa stiu sigur ca sa pot s-o refuz avand o certitudine!
Buna seara! Am si eu o nedumerire si, cum este tot in sfera asta, m-am gandit ca nu mai are rost sa deschid alt topic. Vreau sa cumpar un automobil de la o persoana care inca nu a "perfectat" procedura de vanzare cumparare cu fostul propietar (adica pe numele persoanei de la care vreau eu sa umpar este facut doar contractul vanzare-cumparare, la care se adauga certificatul de autenticitate de la r.a.r.). Acum, eu ma gandesc cum sa procedez: pot sa preiau actele asa cum sunt si, in baza certificatului vanzare-cumparare, sa definitivez procedura pe numele meu sau trebuie ca persoana de la care cumpar sa-si rezolve toate actele cu primul propietar si abia apoi s-o pot cumpara eu? Caz in care trebuie sa repet practic intreaga procedura, facuta pe aceasta masina acum nici o saptamana... Astept cu nerabdare si interes crescut un raspuns! O seara buna!