avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate paterrafail

Activitate paterrafail

Răspuns la discuția Probleme cu inmatricularea
Mersi pentru raspuns! As vrea, totusi, ceva mai sigur, ca "al doilea vanzator" persoana de la care vreau sa cumpar eu, a mai adaugat ceva la suma de vanzare, pe motiv ca mi-a facut deja actele:radierea, certificatul de autenticitate, etc. Acum, eu vreau sa stiu sigur ca sa pot s-o refuz avand o certitudine!
Răspuns la discuția Probleme cu inmatricularea
Buna seara! Am si eu o nedumerire si, cum este tot in sfera asta, m-am gandit ca nu mai are rost sa deschid alt topic. Vreau sa cumpar un automobil de la o persoana care inca nu a "perfectat" procedura de vanzare cumparare cu fostul propietar (adica pe numele persoanei de la care vreau eu sa umpar este facut doar contractul vanzare-cumparare, la care se adauga certificatul de autenticitate de la r.a.r.). Acum, eu ma gandesc cum sa procedez: pot sa preiau actele asa cum sunt si, in baza certificatului vanzare-cumparare, sa definitivez procedura pe numele meu sau trebuie ca persoana de la care cumpar sa-si rezolve toate actele cu primul propietar si abia apoi s-o pot cumpara eu? Caz in care trebuie sa repet practic intreaga procedura, facuta pe aceasta masina acum nici o saptamana... Astept cu nerabdare si interes crescut un raspuns! O seara buna!