avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate dana.olar

Activitate dana.olar

Revin cu o mentiune care nu am crezut ca ar putea s-a conteze in continuitatea celor 12 luni de venituri supuse impozitarii, conditie pt acordarea indemnizatiei de crestere copil, vizavii de cele discutate mai sus. Tinand cont ca din luna aprilie as fi incadrata cu contract de munca singura problema ramane luna martie si intreb daca comision din ( cei drept suma mica ) din intocmirea de asigurari, acesta fiind supus impozitarii, incasat in luna martie ar ajuat la indeplinirea cinditiilor cerute de 12 luni. Va rog mult s-a ma ajutati cu un raspuns. Multumesc mult de tot.
Răspuns la discuția atestat administrator imobile
multumesc frumos!

As mai dorii o informatie daca se poate va rog, cat costa schimbare sediu social si schimbare activitate principala, caci la ORC mi s-a spus doar ca fff mult si ca nu se merita.
as dori s-a aflu daca se poate in cazul desfasurarii unei activitati de administrator imobile in cadrul unui S.R.L. este obligatoriu ca aceasta s-a fie activitate principala sau poate figura si ca una dintre activitatile secundare si daca este obligatorie atestarea pe aceasta functie sau nu
In cazul constituirii unui S.R.L. avand ca activitate secundara administrarea de imobile mai este nevoie de un atestat in acest domeniu, mentionez ca am unul de Lucrator in administratie publica. La Registrul Comertului mi s-a spus ca nu ar fi nevoie de asa ceva. Si mai intreb este cumva obligatorie ca aceasta activitate s-a apara ca principala sau unica? Va multumesc anticipat!
Multumesc mult de tot! O seara placuta:D
sotul nu mai lucreaza cu carte de munca din februarie 2008, deci ...?
Buna seara! As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Pana in martie 2008 am beneficiat de CIC timp de 2 ani,apoi pana in 15 septembrie 2008 nu am lucrat nicaieri. Incepand din 15 sept 2008 am lucrat la o firma de consultanta pana in 1 martie 2009. Din 1 martie pana in 16 martie cand mi-a fost inchisa cartea de munca am fost trecuta in concediu fara salariu.In acest timp mi-am infintat si un S.R.L. unde sotul meu (care in ultima perioada nu a avut contract de munca) va fi angajat. Specific toate acestea pentru ca pe fondul tuturor celor mentionate mai sus am dorii un al doilea copil si dupa cum stau lucrurile nu stiu exact cum sa procedez pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere, pentru ca la mine este o problema dupa cum vad acesta intrerupere. Mai mentionez faptul ca o eventuala angajare a unuia dintre noi pe S.R.L nostru nu este posibila doar undeva in cursul lunii aprilie. Din cate am mai inteles din discutiile de pe forum o eventuala cotizatie proprie pe perioada lipsa nu se poate, de aceea ma gandeam la un eventual concediu paternal.