le-am explicat asta, ca nu voi lucra cu publicul, ca nu va fi galagie, dar sunt rautaciosi si imi vorbesc cu aroganta (prietena mea a incercat sa le explice si ea , si i-au raspuns "mai bine dute si vb singura afara", iar catre mine imi vorbesc in acelasi fel). cred ca nu am cu cine vorbi.
atunci nu am nici o sansa sa infiintez acea firma?, ii pot da in judecata?
am incercat sa vb cu dansii si nu am ajuns la nici un rezultat, iar cand ii intreb pe ce motive refuza sa imi semneze nu vor sa dea nici o explicatie,
as putea sa sar peste semnaturile dansilor? sau sa demonstrez ca nu semneaza din rea credinta?
Vreau sa infiintez un srl intr-un bloc de locuinte, cu domeniul de acvitiate : "activitate de birou" - pe proiecte cu fonduri structurale si dezvoltare web (ceea cea nu implica lucrul cu publicul), si am urmatoarele probleme:
1) vecina de sub mine are peste 75 de ani si ma acuza in permanenta ca fac zgomot, cu toate ca i-am spus sa cheme politia si sa primesc amenda daca se adevereste acest fapt, si nici pana in prezent nu am primt vre-o amenda contraventionala , fiindca dansa are probleme cam cu toti vecinii din jur (pe acelasi motiv al zgomotului)
2) vecina de deasupra mea a inchiriat apartamentul si nu pot sa iau leg. cu ea in nici un fel.
3) am semnaturile tuturor vecinilor in afacra de cei 2 , este necesar neaparat sa semneze ei? si daca da cum pot face sa se vada daca ei nu semneaza pe baza unor motive reale sau imaginare, ma pot adresa instantei pt. asta?
4) administratorul nu este de acord sa semneze pe motivul ca nu vrea firme in bloc ("deschid cutia pandorei").
Scutim bugetul de stat de niste taxe si impozite (prin neinfiintarea firmei in urma unor refuzuru nejustificate)?, chiar destinul meu si procesul de iinfintare a unei firme depinde de toanele unor persoane (pensionare)? care in loc sa aduca bani la buget in cheltuie?..