avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate iulian manguta

Activitate iulian manguta

Răspuns la discuția Pot promova in clasa?
am promovat
din 2 motive
unul ca s-a schimbat directorul
doi ca s-a schimbat legea si intre timp acum am facut alta facultate de profil, astept sa promovez iara ca a trecut perioada de 2 ani si pot avansa iara
Buna ziua!
Sunt multi absolventi ai facultatii de psihologie forma de invatamant ID in promotiile 2008-2010 care nici pana in ziua de astazi nu au intrat in posesia diplomelor de licenta. Problema este ca ei au fost angajati ca avand studii superioare in momentul in care s-au prezentat cu adeverinta din cadrul facultatii care dovedeste faptul ca sunt absolventi. Mai mult decat atat ei au promovat in clasa functionarului public.
Universitatea si facultatea nu le elibereaza diplomele, cei care au reusit sa le ridice acestea nu sunt recunoscute in toate institutiile statului.
As vrea sa stiu daca este normal ce se intampla, as crea sa stiu ce pot face cei care au obtinut diplomele, as vrea sa stiu ce pot face cei care au absolvit facultatea la forma de invatamant ID si nu au intrata in posesia diplomelor, as vrea sa stiu daca se vor elibera aceste diplome si cand, as vrea sa stiu daca se pot folosii de ele?
Discuție Asigurari auto
Buna ziua!
Am o problema pe care numai specialșistii o pot descurca!
Acum aproximativ 30 de zile am fost implicat intr-un accident rutier cu victime, pe Autostrada A2, in jurul Kilometrului 139 cu 600 metrii, circuland pe banda a doua de mers in directia Bucuresti catre Cernavoda, am fost nevoit sa opresc, in fata noastra formandu-se o coloana, din cate am constatat ulterior era vorba de un alt accident, dupa cateva secunde dupa ce am oprit am fost lovit din spate de o masina, moment in care am fost proiectat in masina din fata, coborand din masina am vazut in spatele meu alte 4 masini lovite. ( deci am fost victima unui accident in lant in care au fost implicate 6 masini). Am anuntat politia, care s-a deplasat la fata locului foarte greu, dupa aproximativ 40 de minute. Agentii de politie au facut masuratori si ne-au invitat la postul de politie rutiera din zona.
Ajungand aici am fost testati cu aparatul ETILOTEST si ni s-a recoltat sange datorita faptului ca in penultima masina implicata in accident au fost 2 fete (victime) acuzand dureri cumplite in urma impactului fiind traumatizate la cap, membre si torace.
Agentii de politie au intocmit un proces verbal pe care l-am semnat toti soferii auto implicati in accident si ne-au dat o copie a politei de asigurare a ultimului sofer. Solicitand o copie dupa procesul verbal, am fost refuzat, agentul mentionand faptul ca trebuie sa ne adresam centrului de daune al agentiei de asigurari, pentru care am primit polita de asigurare, spunandu-ne totodata ca acolo vor trimite dansi anexa 2. Politia nu mi-a dat asigurarea celui care m-a lovit primul , mi-a dat asigurarea celui care a venit si a lovit ultimul. Am primit in schimb autorizatia de reparatie a masinii, in care au mentionat o parte din daunele care au putut fi vizibile la acel moment. Dupa 10 zile de la data evenimentului am ajuns la Agentia de asigurari reasigurari - centrul de daune de pe raza judetului in care locuiesc (Dambovita), si cu greu am reusit sa conving inspectorul de daune al agentiei respective sa deschida dosarul de daune. Ulterior am inteles de la mai multe persoane care au avut evenimente rutiere ca aceasta agentie este foarte carcotase si nu prea plateste daunele conform legislatiei in vigoare. Dupa un timp am inaintat cateva adrese si prin fax si prin posta Biroului Politiei Rutiere sectia Autostrazi prin care am solicitat sa-mi comunice date referitoare la numarul dosarului penal si date referitoare la concluziile anchetei, dar pana la acest moment nu am primit nici un raspuns.
Agentia de asigurari si de constatare a daunelor a facut o evaluare sumara a daunelor masinii mele si mi-a comunicat faptul ca vor demara si dansii o ancheta in acest caz, mentionand faptul ca ei nu cred ca persoana pe care a scos-o vinovata politia ar fi produs aceste daune, ancheta care ar putea dura cel putin 3 luni.
Eu am o masina care este in garantie si cei de la care am garantia au spus ca daca repar masina in alt servis pierd garantia. Cred ca eu voi ramane pagubit si nu voi reusi sa-mi repar masina datorita reticentei firmei de asigurari si constatare a daunelor.
Solicit consultanta in domeniu, in vederea recuperarii daunelor si as vrea sa stiu care sunt caile prin care as putea sa-mi recuperez daunele.
Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat!
As vrea sa stiu daca pot promova in clasa de la functia de asistent inspector la inspector ca functionar publi, daca am vechime 9 ani ca functionar (referent - asistent inspector) la Directia de Sanatae Publica si am absolvit facultatea de educatie fizica si sport si am si diploma de master in biotehnologii "Master in Expertiza si Controlul Produselor Alimentare".
Pot fi considerate studiile de Master in specialitate?