da se pare ca asa va fii pana la urma un proces de uzucapiune pana la urma dar sa vedem ce se intimpla deoarece cum am spus am cerut un certificat de urbanism asteptam raspunsul primariei .Va multumesc frumos ptr sfat va voi tine la curent cu desfasurarea evenimentelor ulterioare .
BUNA ZIUA tuturor am si eu o nedumerire
tatal meu detinea un contract VINZ-CUMP ASUPRA unui teren intrvilan in suprf.719mp din 1956 unde este si casa parinteasca care nu a fost niciodata luat de CAP.La reconstituirea titlului de propietate mai precis in titlu apar 1000 mp intravilan,aici trebuie sa mentionez urmatoarele:in acest loc unde este si casa cu cei 719mp tatal meu folosea pina la 2050mp inca din ani 60-62 ca si gradina in spatele casei la fel ca si vecinii nostri dealfel care detin in propietate in jur de 1800 -2000mp .INTREBAREcei 719mp C.V.Cump se suprapun cu cei 1000mp din titlul de propietate?mentionez ca tatal a mai avut teren intavilan in CAP in suprf de 6200mp din care a primit 1000mp intrav. plus alte suprf extravilane,actualmente tatal este decedat. Noi urmasii am intabulat cei 1000mp de teren din spatele casei acum totalizind 1719mp de teren,casa plus gradina.PROBLEMA a intevenit cand am cerut un certificat de urbanism ptr parcelare ptr constructia casei mele domnii de la primarie sustin ca ca cei 719mp c.v.cump fac parte din cei1000mp din titlu de propietate VA ROG UN SFAT SINCER CE SE POATE FACE IN ACEASTA SITUATIE? PS. am depus cererea ptr CERTIFICATUL DE URBANISM . de parcelare, la care primaria zice ca imi vor da un raspuns negativ in 30 de zile