avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanbv25

Activitate bogdanbv25

Răspuns la discuția lichidarea
freeelis a scris:

Recuperarea prejudiciul cauzat de catre salariat se poate face numai in baza unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile. Prin urmare, angajatorul va trebui sa formuleze o actiune in instanta impotriva salariatului pentru ca acesta sa fie obligat la plata unor despagubiri.

dar in cazul lui daca nu e scris nicaieri in contractul de munca asa ceva pot cere in instanta despagubirea daunelor ?
Răspuns la discuția lichidarea
dar in cazul lui daca nu e scris nicaieri in contractul de munca asa ceva pot cere in instanta despagubirea daunelor ?
mai bine ca a trecut o ora in ora aia ficatul tau a mai scos nitel alcool din sange bafta !!!!!!!!!la mine a fost invers
mersi baieti da in legatura cu legea asta nou care vine acuma de la 1 iulie nu stiti nimic ?
bogdanbv25 a scris:

buna ziua ; am avut un accident minor fara pagube si victime ; prima abatere ; am fost dus la spital mi sau recoltat probele biologice si dupaia am fost la sectie unde mi sa facut proba cu etilotestul si am avut 0,57 in aer expirat rezultatele de la medicina legala au fost ca am 1,6 la mie ; am cerut recalculare si mi sa zis ca sa luat doar o proba si nu se mai poate recalcula desi mie nimeni nu mia zis ca se pot lua doua probe desi eu am semnat ceva acolo la spital ; acuma cica ma paste o pedepasa cu suspendare si permis anulat ; intrebarea : e corecta modalitatea in care mi sau luat probele ; din cate stiu eu intai te pune cu etilotestul si daca depaseste 0,4 atunci mergi la spital ; si daca am vreo sansa la proces ?

o zi buna va multumesc!

am auzit ca de la 1 iulie se pune in vigoare Ordinul CSA nr. 20/2008 si am citit pe acolo ca in urma unui accident soldat doar cu pagube materiale soferul nu mai risca sa ramana fara permis chiar daca a consumat bauturi alcoolice

intrebarea ar fi am vreo sansa sa ma agat de chestia asta avand in vedere ca dosarul meu inca nu a ajuns in instanta si nu a fost repartizat catre un procuror .
va multumesc!
buna ziua ; am avut un accident minor fara pagube si victime ; prima abatere ; am fost dus la spital mi sau recoltat probele biologice si dupaia am fost la sectie unde mi sa facut proba cu etilotestul si am avut 0,57 in aer expirat rezultatele de la medicina legala au fost ca am 1,6 la mie ; am cerut recalculare si mi sa zis ca sa luat doar o proba si nu se mai poate recalcula desi mie nimeni nu mia zis ca se pot lua doua probe desi eu am semnat ceva acolo la spital ; acuma cica ma paste o pedepasa cu suspendare si permis anulat ; intrebarea : e corecta modalitatea in care mi sau luat probele ; din cate stiu eu intai te pune cu etilotestul si daca depaseste 0,4 atunci mergi la spital ; si daca am vreo sansa la proces ?

o zi buna va multumesc!
pana la urma in situatia mea se poate sa nu fac puscarie sau nu ?
pe trotuar am ajuns din cauza la doi destepti care au trecut strada necorespunzator au sarit in fuga in fata masinii si eu am tras de volan sa evit sa-i lovesc ;cablul nu sa vazut ca era intuneric stalpul era mai departe totul sa intamplat la 20 de km pe ora
buna ziua am si eu o problema ; m-am rasturnat cu masina din cauza unui cablu ancorat la un stalp electric care era pe trotuar, precizez ca nu erau semne aditionale care sa imi interzica urcarea pe trotuar nimeni, nu a fost lovit si nu sunt pagube materiale decat proprii ; problema e ca bausem ceva in ziua aceea si la spital mi s-au recoltat probe biologice la care inca nu le stiu raspunsul ,dupa aceea a venit politia la spital si m-a dus la sectie de acolo mi-au pus etilotestul si aveam 0,57 in aerul expirat; la testul motric al doctorului nu am avut probleme ; ce e de facut ?!am 1,84 inaltime si peste 100 de kg .(nu am avut antecdente penale sunt la prima abatere )

va multumesc anticipat !