@adriantot
Cazul asoc. dvs este foarte rar si in acest caz e procedat corect. Chiar daca este numai o firma, nr. persoanelor care patrund in imobil este foarte mare. Eu nu ma refeream la un astfel de caz ci la unul obisnuit, cu asoc. compusa numai din ap. si eventual spatii comerciale le parter care au intrare separata fata de locatari si mai ales care au bransamente individuale pe apa si caldura.
Legat de stergerea mesajelor dvs. aveti cutitul in mina si puteti face ce doriti pt. ca nimeni nu va trage la raspundere. Am observat ca intr-o foarte mare masura aveti chiar sprijinul administratorilor. Sunt curios ce parere au proprietarii!
Spuneti ca
sa nu mai faceti asemenea aprecieri si afirmatii fara a argumenta legal ceea ce sustinet
Eu am argumentat si consider ca argumentul meu este suficient. La noi in asoc. legea suntem noi. Nimeni nu poate sa vina si sa ne spuna cum sa platim. In fata legiuitorului si a institutiilor publice tot ce conteaza este ca asoc. sa aiba facturile platite. Daca miine se schimba legea si unul din milioanele de dobitoci din tara asta are putere decizionala si introduce un articol prin care se cere plata utilitatilor direct proportionala cu greutatea totala a membrilor familiei, dvs., dupa cum sustineti mai sus, ati respecta legea, eu o ignor, dar cu spatele asigurat printr-un pv.
Spuneti ca nu am argumente legale. Eu spun ca vointa noastra a locatarilor este "lege". Si mai stiu ca ce nu este interzis este permis.
Cum puteti afirma ca dvs. si elga 50 sunteti corecti si onesti atita timp cit unei persoane cu ap. cu 4 camere si suprafata de aprox. 100 mp. si care nu prea locuieste (mai mult sta pe la fica dinsei) ii luati dublu pe salarii fata de un ap. cu 2 camere si aprox. 55 mp. locuit de 4 persoane? Chiar credeti ca prin aruncarea lui HG 1588 in fata se rezolva problema sociala si morala pe care o creeaza chiar aceasta lege?
@ elga 50
Trebuie sa promovam un comportament disciplinat atat al conducerii si administratorului intr-o asociatie, cat si al proprietarilor.
si
Indemnul la nerespectare legii si facutul de legi proprii acolo unde legea e batuta-n cuie se cheama anarhie.
Si dvs credeti ca prin aplicarea exemplului de mai sus se instaureaza disciplina, se calmeaza spiritele si toata lumea este fericita?
Eu nu am spus ca beneficiati de modul cum impartiti banii eu am spus ca aveti tot interesul sa existe asoc. in continuare si daca se poate tot in aceeasi structura de personal remunerat.
Eu afirm, avind si experienta altor discutii pe aceasta sectiune, ca dvs. chiar daca stiti ca se poate creia o anumita independenta fata de asoc., nu o promovati si chiar o combateti cu inversunare ca ilegala sau imposibila din punct de vedere tehnic.
Si ca concluzie inchei prin a va acuza ca nu luati niciodata in seama principiul conform caruia
orice nu este interzis este permis.