avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters85576

Activitate ContSters85576

Răspuns la discuția Secvente ....
Inca mai sunt pe aici. Ai dreptate, dar numai in ceea ce este legat de tine si citiva ca tine.
Pentru prietenii
[ link extern ]
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
Ce nu stiai despre corpul tau:

-Trecerea alimentelor din gura in stomac dureaza 7 secunde.
-Parul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg.
-Penisul unui barbat are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, de la mana.
-Osul de la sold este mai tare decat cimentul. .
-Inima unei femei bate mai repede decat a unui barbat.
-Exista in jur de 3 mii de milioane de bacterii in fiecare din laba piciorului tau.
-Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii.
-Pielea corpului omenesc cantareste de doua ori mai mult decat creierul.
-Corpul tau utilizeaza 300 de muschi, numai pentru a se mentine in echilibru, cand sta in picioare.
-Daca saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poti savura.
-Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul mare.
Eram fericit. Urma sa ma casatoresc in curand.
Totul era perfect, in afara de un singur lucru care nu-mi dadea pace: viitoarea soacra.
Era o femeie de cariera, desteapta, foarte frumoasa si sexi, care uneori flirta cu mine, chiar pe fata, si asta ma facea sa ma simt prost.
Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile.
Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca avea fata de mine sentimente si dorinte pe care nu le putea trece cu vederea, asa ca inainte de a ma casatori, ea vrea sa faca o data dragoste cu mine...
Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant.
Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si ma va astepta dezbracata, iar daca ma simt in stare....sa ma duc si eu.
Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine.
Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat in graba spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit.
In fata usii, sotul ei (viitorul meu socru) statea cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca e foarte fericiti pentru ca am trecut micul lor test:
"Bun venit in familie! Nu doream ca fata noastra sa se marite cu un barbat care sa nu poata face fata tentatiilor!"
Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am invatat inca o lectie importanta, pe care n-am s-o uit niciodata: tine-ti intotdeauna prezervativele in masina!
dresaj
[ link extern ]
indeminare
[ link extern ]
ceva de cosmar
[ link extern ]

[ link extern ]

Pentru @Magda Staicu
[ link extern ]
noapte buna cu ... "muraturi"
[ link extern ]
Chuck Norris poate fi observator la 2 meciuri, care se disputa in paralel.

Chuck Norris nu tine cu nici o echipa. Echipele tin cu Chuck Norris.

Odata Chuck Norris a intrat nervos pe teren. Lumea l-a confundat cu Ganea.

Chuck Norris prinde GSPTV in reteaua Dolce.

Forta lui Chuck Norris il obliga sa joace fotbal, doar cu mingi medicinale.

Daca Chuck Norris e schimbat la pauza, nimeni nu intra in locul lui. Revine el mai tarziu.

Chuck Norris iese la incalzire, numai daca temperaturile scad sub -50 C.

Chuck Norris e suparat pe Becali, care il prefera pe Zmarandescu.

Chuck Norris detine stelute ninja cu siglele tuturor cluburilor.
Exemplu dat de dumneavoastra este cu totul absurd. Eu nu sustin absurditati. De ce nu va spuneti parerea in legatura cu exemplul dat de mine (cu o persoana care locuieste intr-un ap. de aprox. 100 mp)? Discutam pe fapte reala, palpabile si decende, nu pe absurditati. In cazul asoc. pe care am dat-o exemplu nici o institutie nu ne poate condamna si obliga sa respectam o lege depasita de realitate, in conditiile in care facturile sunt platite si nu exista nemultumiri in cadrul asoc.
@adriantot
Cazul asoc. dvs este foarte rar si in acest caz e procedat corect. Chiar daca este numai o firma, nr. persoanelor care patrund in imobil este foarte mare. Eu nu ma refeream la un astfel de caz ci la unul obisnuit, cu asoc. compusa numai din ap. si eventual spatii comerciale le parter care au intrare separata fata de locatari si mai ales care au bransamente individuale pe apa si caldura.
Legat de stergerea mesajelor dvs. aveti cutitul in mina si puteti face ce doriti pt. ca nimeni nu va trage la raspundere. Am observat ca intr-o foarte mare masura aveti chiar sprijinul administratorilor. Sunt curios ce parere au proprietarii!
Spuneti ca
sa nu mai faceti asemenea aprecieri si afirmatii fara a argumenta legal ceea ce sustinet

Eu am argumentat si consider ca argumentul meu este suficient. La noi in asoc. legea suntem noi. Nimeni nu poate sa vina si sa ne spuna cum sa platim. In fata legiuitorului si a institutiilor publice tot ce conteaza este ca asoc. sa aiba facturile platite. Daca miine se schimba legea si unul din milioanele de dobitoci din tara asta are putere decizionala si introduce un articol prin care se cere plata utilitatilor direct proportionala cu greutatea totala a membrilor familiei, dvs., dupa cum sustineti mai sus, ati respecta legea, eu o ignor, dar cu spatele asigurat printr-un pv.
Spuneti ca nu am argumente legale. Eu spun ca vointa noastra a locatarilor este "lege". Si mai stiu ca ce nu este interzis este permis.
Cum puteti afirma ca dvs. si elga 50 sunteti corecti si onesti atita timp cit unei persoane cu ap. cu 4 camere si suprafata de aprox. 100 mp. si care nu prea locuieste (mai mult sta pe la fica dinsei) ii luati dublu pe salarii fata de un ap. cu 2 camere si aprox. 55 mp. locuit de 4 persoane? Chiar credeti ca prin aruncarea lui HG 1588 in fata se rezolva problema sociala si morala pe care o creeaza chiar aceasta lege?
@ elga 50
Trebuie sa promovam un comportament disciplinat atat al conducerii si administratorului intr-o asociatie, cat si al proprietarilor.

si
Indemnul la nerespectare legii si facutul de legi proprii acolo unde legea e batuta-n cuie se cheama anarhie.

Si dvs credeti ca prin aplicarea exemplului de mai sus se instaureaza disciplina, se calmeaza spiritele si toata lumea este fericita?
Eu nu am spus ca beneficiati de modul cum impartiti banii eu am spus ca aveti tot interesul sa existe asoc. in continuare si daca se poate tot in aceeasi structura de personal remunerat.
Eu afirm, avind si experienta altor discutii pe aceasta sectiune, ca dvs. chiar daca stiti ca se poate creia o anumita independenta fata de asoc., nu o promovati si chiar o combateti cu inversunare ca ilegala sau imposibila din punct de vedere tehnic.
Si ca concluzie inchei prin a va acuza ca nu luati niciodata in seama principiul conform caruia orice nu este interzis este permis.
Un canibal la o morga:
- Vreau si eu un om.
Administratorul ingrozit:
- Vai domnule, nu se poate asa ceva!
- Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana!
- Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii incinereaza.
- Atunci da-mi si mie niste cenusa sa-mi fac un ness