Multumesc pentru raspuns.Da, aveti dreptate am vazut ulterior publicarii si eu ambiguitatea. Cred ca este datorata faptului ca vroiam sa aflu multe deodata.Asa ca mai indarznesc sa pun o intrebare:pe perioada concediilor prenatal si postnatal pot obtine venituri supuse impozitarii?
Multumesc mult,
Anca
Stimati Domni/DoamneNumele meu este Anca si va rog prin prezenta cale sa imi furnizati informatii referitoare la suspendarea contractului individual de munca.In prezent imi desfasor activitatea de baza la SC Plopeni Industrial Parc Sa unde sunt incadrata cu norma intreaga de 8 ore pe zi.Totodata, sunt consilier juridic in baza unui part time de 2 ore la o alta firma privata si de asemenea consilier juridic in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu Casa de Cultura a Orasului in care locuiesc.Intrebarea mea:In momentul in care imi voi introduce cererea de intrare in concediu crestere copil si in baza legii contractul meu de munca cu norma intreaga se va suspenda de drept, va trebui sa introduc aceasi cerere si la celelalte locuri de munca unde imi desfasor activitatile part time si in baza ctr de prestari servicii?Sau aceste ultime 2 ctre vor putea continua si in perioada concediului de crestere copil pana la varsta de 2 ani?Voi mai putea sa prestez orice alt tip de activitate in timpul acestui concediu sau nu?
Va multumesc anticipat,
Cu Stima
Anca