avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate squadraa

Activitate squadraa

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
xyzt a scris:

Radutm a scris:

am ras la grila cu infr continuata comisa inainte de dispunerea susp cond si epuizata dupa :))...(evident ca am gresit-o #-o, parerea mea ca e prea controversata problema si-n practica si-n doctrina ca sa dea la grila asa cva)

Grila aia m-a "amuzat" si pe mine, eu am raspuns ca se dispune anularea suspendarii conditionate si inca cred ca am dreptate :D
Oricum era o chestiune controversata

E o problema controversata și cred ca intrebarea ar tb contestată. Zilele trecute am citit o hot de ICCJ - S.P. prin care s-a dispus anularea suspendarii si nu revocarea
Codul de procedura civila ar trebui sa intre in vigoare de la 1 februarie 2013, dar cum 1 octombrie 2012 s-a transformat in 1 februarie 2013, nimic nu e sigur. Despre C.p. si C.p.p. nu se stie mare lucru, doar zvonul ca 2013 ar tb sa fie anul magic. Oricum adimterea cred ca se va da din civilul nou integral și poate cateva tematici din civilul vechi. Daca intra C.p.c. in vigoare cred că sa va da din el deoarece este de imediata aplicare astfel ca cel vechi nu mai foloseste la nimic.
Am mult respect pentru cei ca tine. Si eu am un coleg de grupa care la 43 de ani a intrat la Inm. E o persoana de nota 10. Interviul este f subiectiv. Importat este sa citesti codul deontologic si sa raspunzi in spiritul acestuia. eu asa am facut si am luat 9.94 prima oara si 9.45 a doua oara. Sunt multe lucruri pe care ei le observa incepand de la mimica, gesturi și terminand cu raspunsurile. Atentie si la eseu ca am inteles ca foaia va ramane la ei, asa ca un scris ingrijit si fara stersaturi este indicat. Plus sa nu fiti nehotarati in raspusuri ca se depuncteaza. La mine in comisie o persoana incepuse sa tipe la mine ca sa imi schimb raspusul. #-o
Oricum tb sa te inarmezi cu f mare rabdare si toleran?a si in cadrul INM-ului. Euforia reusitei la ex de admitere o sa treaca in cateva saptamani de la inceptul cursurilor.

[EDITAT - Acest topic se numeşte "Admitere INM", nu "Denigrarea celor care intră în magistratură direct pe post"]

Daca nu ai reusit la acest examen nu dispera ( eu am intrat a 3 oara ) - o vacan?ă scurta pana in noiembrie dupa care pe cai :). In legatura cu cate note peste 8, 7.5 , etc sunt pure speculatii, comparand ex din anii trecutii, în 2011 au fost cele mai mari note ?i nu stiu daca situatia o sa se repete si anul asta. Cred ca lupta cea mare se da intre 70-75, deoarece mai sunt 2 probe de dat in conditiile in care interviul va conta intr-o proportie mai mare anul acesta. Cei cu peste 80 port sa sarbatoreasca deja. Bafta tuturor
Art. 599 C.p.c constituie tocmai excepția de la regulă deoarece în mod normal sechestrul judiciar presupune un porces pendiente, iar atunci cănd nu este sesizată instanța de fond, competența revine instanței în a cărei circumscripție se află bunul. Ar fi totuși lipsit de logică să sesize zece instanțe diferite pentru a fi inființat un sechestru judiciar care garantează aceisi obligație, să fie sufocate mai multe instanțe deja aglomerate.Cred că răspunsul e B, C find regula, caz în care sechestru judiciar are caracter accesoriu
Eu zic un furt calificat în formă continuată în cazul în care si Vasile fură vaca a doua zi, o infracțiune de distrugere, iar în practică nu se obișnuiește să se rețină concurs între furt calificat prin efracșie și violare de domiciliu deoarece efracția presupune ca infr nu are acordul prop de a intra în locuință, curte etc. Oricum e aberant să spui că Ion a spart gardul cand putea să îl ocolească
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Executron a scris:

Cred ca sunt... Eu sunt unul dintre ei... Si mai stiu cel putin 3.. :)

... iar ratez viata de camin (ultima sansa)... :(

4 .......cu mine :)
A fost cineva in comisia Prof Butoi. Cum vi s a parut?
Și eu am 83 la 1 proba respectiv 63 la raționament.......cred ca o sa fim in grafic :D
Rationamentul logic a fost f usor, chiar banal daca te concentrai.................hai sa fim seriosi m-a rupt in doua.ultimele 6 intrebari le-am pus toate B si am nimerit 2 :D