Buna tuturor, am si eu o intrebare. In momentul asta lucrez intr-un loc care imi ofera tot ce mi-as putea dori (mai ales ca am stat o vreme fara loc de munca in conditile actualei piete a muncii), dar a aparut o alta posibilitate, un post care fusese suspendat prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 223/2008 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare si care continua in momentul asta.. In regulamentul de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei respective spune: "Candidatii admisi in conditiile prezentului regulament trebuie sa se prezinte la post in cel mult 15 zile de la data comunicarii rezultatelor repartizarii candidatilor pe post..."
Asa ca ma gandeam ca daca promovez concursul, sa-mi dau preavizul la actualul loc de munca, adica exact 15 zile, timp avut la dispozitie pentru a ma prezenta la celalalt loc de munca. Partea proasta este ca pana nu stiu rezultatul final final (dupa contestatii) nu-mi pot depune preavizul, ca raman pe drumuri, dar daca imi depun preavizul in ziua in care aflu rezultatele, el intra in vigoare in ziua urmatoare, adica pierd o zi si, implicit, noul post. As putea cumva sa-mi iau concediu in preaviz (avand in vedere ca in codul muncii se spune ca in timpul preavizului relatiile contractuale de munca se continua), obtinand astfel niste zile libere sa ma prezint la noul post si negenerand probleme cu actualul angajator?