avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate turgon

Activitate turgon

Pai, sunt vesti bune acestea!=D>
In cazul asta, nu imi ramane decat sa va multumesc pentru ele si sa va urez sa aveti un Paste fericit!
Si celor de la Eos KSI la fel!:P
Cu alte cuvinte, chiar si acum, ei ma mai pot da in judecata si isi mai pot recupera datoria de la mine? Creanta nu s-a prescris doar datorita faptului ca mi-au trimis notificari? Sau?
Inca ceva, exista posibilitatea ca ei sa fi aflat ca eu am achizitionat un apartament? Si cum ar afecta executarea silita faptul ca acesta e ipotecat in favoarea unei banci?

Multumesc si scuze pentru rafala de intrebari!
Un act de intrerupere a prescrierii inseamna inaintarea mea in judecata sau mai sunt si alte metode de a intrerupe prescrierea?
Buna ziua tuturor!

Ca si altii, am facut o greseala tinereasca si nu mi-am platit o factura Connex.
Asta se intampla acum 5 ani, cand nu aveam proprietati. Acum, insa, au aparut si masina si apartament care, insa, e in dubla proprietate cu sotia si mai e si cu ipoteca de rang 1.
In cei 5 ani, in ciuda deselor telefoane si scrisori de amenintare cu actiuni in tribunal, nu am raspuns si nu am platit un sfant. Chiar credeam ca au renuntat definitiv. Saptamana trecuta, insa, am primit de la ei o carte postala(rosie) pe care scria doar sa sun urgent la un nr. de telefon, fara a preciza natura legaturii lor cu mine. Sigur, e vorba tot de datoria Connex.
Inteleg ca dupa 3 ani (de la ce anume?) datoria se prescrie, dar, daca e asa, de ce mai insista? Ce urmaresc?

Multumesc anticipat pentru raspuns! Mai am si alte intrebari, dar, momentan, atat! O zi buna!