avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate rasfatzata

Activitate rasfatzata

Buna ziua.
Imi cer scuze pentru indrazneala, dar as dori sa stiu daca somajul se acorda si dupa terminarea masterului? As dori foarte mult un raspuns in acest sens. Multumesc frumos.
O zi placuta in continuare!
Răspuns la discuția Probleme cu gandacii
Am parte de sprijinul presedintelui si a intregii asociatii de locatari, insa nu prea stim ce masuri sa luam. Sanepidul am intrebat si au zis ca "nu se mai baga" (ca sa ma exprim exact cum mi-au raspuns). Iar primaria ma trimite la Sanepid!

In primul rand imi cer scuze daca am sa pun intrebarea in alta parte decat trebuie, dar nu mai stiu ce sa fac si pe cine sa mai intreb!!
Am o problema mare cu vecinii de deasupra care stau intr-o mizerie de nedescris... asta nu m-ar deranja (ca fiecare face ce vrea in casa lui), insa de la ei vin foarte multi gandaci!! am incercat o gramada de solutii pentru a le veni de hac, insa in zadar... tot vin!!! pana acum ma plangeam decat eu, insa acum si alti vecini au aceasta problema! au inceput sa se plimbe nestingheriti si pe scara, in conditiile in care pana acum nu vedeai mai mult de 2-3 gandaci!
Ce pot face in cazul asta? Cum as putea sa-i oblig sa dea cu solutii de gandaci in propria lor casa (!!!!)???? Ei spun ca dau, insa ma cam indoiesc din cauza ca au un caine si o pisica, iar de teama sa nu le faca rau nu cred ca fac ceva in sensul asta.
Va rog ajutati-ma! Ce pot face? Am parte de sprijinul vecinilor, ma poate ajuta asta cumva?

Multumesc mult si astept niste solutii!
multumesc mult pentru informatii :):)
am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, iar plata acesteia va fi facuta prin ordin de plata. ideea este ca nu stiu cum functioneaza acest sistem si ce trebuie sa fac... help!!!! :">