Bună ziua !
Mulţumesc pentru atenţia acordată subiectului.
Societatea este o farmacie. În procesul verbal de control s-a dispus montarea gratiilor în zona uşilor de acces şi a ferestrelor. Intrebarea era dacă toate măsurile (împrejmuiri,grilaje,obloane,iluminat de securitate,sisteme de alarmă) sunt obligatorii, aşa cum interpretează poliţia sau nu. Repet societatea este o farmacie şi eu personal, nu am văzut farmacie cu gratii ci doar cu alarmă.
Bună ziua
Eu nu vreau să-mi montez şi gratii şi vreau să ştiu ce pot să îi spun,dacă pot să îi spun, ca să renunţe la idee. Ei consideră că trebuie " să montăm să alarmă, să montez şi gratii, să asigur iluminatul pe timp de noapte în interiorul şi în exteriorul unităţii ". Alarmă am, iluminat exterior am. Acum şi gratii... ?
Bună seara !
Am o întrebare legată legea 333/2003. Poliţia din localitate (rurală) încearcă să mă oblige să-mi montez, citez : " gratii metalice in zona uşilor de acces, asigurate cu lacăte protejate de clopot, a ferestrelor şi gurilor de aerisire încastrate în zid ".
Societatea este prevăzută cu alarmă cu senzori.
Întrebarea este: Trebuie să mă conformez sau îl pot corecta în interpretarea legii ?