e oki comprisul sa fie asa....va multumesc mult inca o data...
CONTESTAŢIE
prin care solicit instantei de judecată, în contradictoriu cu Regia Autonoma de Transport Bucureşti cu sediul în Bd. Dinicu Golescu, nr. 1 sector 3
sa constate nulitatea absoluta a procesului verbal nr. 246296 din data de 14.04.2009 încheiat de agentul constatator Grosu Lidia din cadrul RATB pentru nerespectarea conditiilor de forma impuse de OUG 2/21001
In fapt, la încheierea procesului verbal de contravenţie nr........ din 14.03.2009 nu au fost respectate condiţiile de formă prevăzute de art. 16 alin. 1 din OUG 2 din 2001 privind regimul juridic al contravenţiilor conform căruia “Procesul-verbal de constatare a contraventiei va cuprinde în mod obligatoriu: data si locul unde este încheiat; numele, prenumele, calitatea si institutia din care face parte agentul constatator; datele personale din actul de identitate, inclusiv codul numeric personal, ocupatia si locul de munca ale contravenientului; descrierea faptei contraventionale cu indicarea datei, orei si locului în care a fost savârsita, precum si aratarea tuturor împrejurarilor ce pot servi la aprecierea gravitatii faptei si la evaluarea eventualelor pagube pricinuite; indicarea actului normativ prin care se stabileste si se sanctioneaza contraventia; indicarea societatii de asigurari, în situatia în care fapta a avut ca urmare producerea unui accident de circulatie; posibilitatea achitarii în termen de 48 de ore a jumatate din minimul amenzii prevazute de actul normativ, daca acesta prevede o asemenea posibilitate; termenul de exercitare a caii de atac si organul la care se depune plângerea.” având în vedere lipsa completării oraşului de domiciliu, datei şi locul naşterii sau completarea greşită a adresei de domiciliu (............) şi a numelui mamei (...................).
In completarea celor menţionate mai sus , precizez că nu mi s-a permis să formulez obiecţiuni, rubrica “ menţiuni contravenient” fiind deja completată cu sintagma „nu sunt obiecţiuni”, sintagmă care apărea inscrisă in procesul verbal anterior completării acestuia cu datele mele personale. Observaţia este valabilă şi pentru rubrica „Menţiuni controlor bilet”
În concluzie, faţă de cele prezentate anterior vă rog să constataţi nulitatea absolută a procesului verbal nr. 246296 din data de 14.04.2009.
In drept, îmi intemeiez acţiunea pe prevederile OUG nr. 2 din 2001 privind regimul juridic al contravenţiilor.
Inteleg să probez cele anterior menţionate cu înscrisuri depuse la dosar: proces verbal nr. 246296 din 14.04.2009 original ;buletin de identitate, copie
Solicit judecarea în lipsă conform art 242 Cod Proc. Civ.
daca am luat amenda pe ratb insa pv nu contine orasul de domiciliu locul si data nasterii, contine nr strazii pe care locuiesc gresit, la fel si numele mamei + nu am fost lasata sa completez la obiectiuni...aceasta rubrica fiind completata chiar inainte de constatarea contraventiei la fel si rubrica unde mentiuni ale constatatorului unde se preciza ca nimeni nu vrut sa fie martor desi nu a intrebat pe nimeni....am vreo sansa de castig daca introduc o contestatie? ( procesul verbal e semnat de mine )